FOTO. Heidi Klum se relaxează pe Riviera Franceză. În ce ipostază s-a afișat modelul

Supermodelul, Heidi Klum, în vârstă de 49 de ani a pozat topless într-o pereche de bikini negri, în timp ce se relaxa pe un balcon cu vedere la ocean. Klum a fost fotografiată cu spatele la cameră în timp ce ținea un trandafir alb pe obraz și privea peste umăr, declară Fox News.

,,Cap d’Antibes”, a scris jurata de la ,,America’s Got Talent” la descrierea postării sale, adăugând câteva emoticoane.

Joi seară, Klum a întors capetele atunci când a ieșit împreună cu soțul ei, Tom Kaulitz, pentru a participa la Gala amfAR, plină de vedete, în cadrul celei de-a 76-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes.

Sursă: Daily Express

Nemțoaica a purtat o rochie mini Georges Hobeika verde deschis cu pene, care avea un decolteu decoltat și o trenă fluidă. Klum a completat look-ul atrăgător cu o pereche de sandale argintii strălucitoare.

Sursă: Imago Images

Klum a postat, de asemenea, fotografii și videoclipuri cu look-ul ei de senzație pe Instagram. Într-un videoclip pe care l-a încărcat, ea și Kaulitz au fost văzute radiind în timp ce pozau pentru fotografii pe o peluză.

Marți, Klum a ținut prima pagină a ziarelor când a suferit o defecțiune vestimentară pe covorul roșu la premiera filmului ,,La Passion De Dodin Bouffant”.

Sursă: People

Desfășurată la Hotel du Cap-Eden-Roc și găzduită de Queen Latifah, la gala amfAR au participat o mulțime de alte celebrități, printre care Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Orlando Bloom, Kate Beckinsale, Alex Pettyfer, James Marsden, Troye Sivan, Winnie Harlow, Teyana Taylor și Eva Longoria.

Citește și:

Alegerile din Turcia: Recep Erdogan și Kemal Kilicidarolu, ultimele declarații înainte de turul doi

VIDEO. Erdogan se adresează susținătorilor opoziției: „Victoria noastră va fi victoria întregii țări”

În Auvergne, comunitatea turcă l-a votat pe Erdogan în proporție de 90%. Este cel mai mare scor din Europa

Exit mobile version