• Jennifer Lopez și Ben Affleck au cumpărat o reședință de 46.000 de metri pătrați în Beverly Hills cu 60,85 de milioane de dolari în numerar.
  • Conacul, denumit Moșia Wallingford, oferă 12 dormitoare, 24 de băi impresionante și un garaj pentru 12 mașini, cu parcare pentru până la 80 de vehicule.
  • Proprietatea include un complex sportiv interior, un penthouse de oaspeți de 5.000 de metri pătrați și facilități luxuriante precum o sală de sport, un lounge de sport, un bar, un salon de coafură și unghii, un home theater, o pivniță de vinuri și multe altele.


Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit în cele din urmă casa de vis în cartierul elegant Beverly Hills, după o căutare îndelungată de aproape un an, relatează HELLO!. Potrivit informațiilor furnizate de TMZ, cuplul căsătorit a achiziționat această proprietate luxoasă cu suma de 60,85 milioane de dolari, plătiți integral în numerar.

Tranzacția a fost surprinzător de rapidă, finalizată în doar o săptămână, iar Jennifer și Ben au reușit să negocieze un preț cu aproximativ 15 milioane de dolari sub cererea inițială de 75 de milioane de dolari. Interesant este faptul că această casă fusese listată inițial în 2018 la prețul exorbitant de 135 de milioane de dolari, însă a fost redusă la aproape jumătate când a fost re-listată în acest an.

Moșia Wallingford este amplasată pe un promontoriu vast de peste 20.000 de metri pătrați și dispune de 12 dormitoare și 24 de impresionante băi. Aceasta a fost recent reconstruită și extinsă, și include un garaj pentru 12 mașini cu parcare pentru până la 80 de vehicule. Conacul dispune și de un complex sportiv unic în interior, un penthouse de oaspeți de 464 metri pătrați, o casă pentru personalul de îngrijire și o casă de pază cu două dormitoare în incintă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Printre facilitățile sale se numără o sală de sport complet echipată, terenuri de baschet, pickleball și un ring de box. De asemenea, proprietatea dispune de un lounge de sport și un bar. Conacul are și un salon de coafură și unghii cu servicii complete, un home theater, pivniță pentru vinuri, un lounge pentru whisky, saună și săli de masaj.

O piscină infinită situată în spatele casei principale oferă o priveliște pitorească a împrejurimilor. Proprietatea poate fi accesată prin două intrări private și este închisă pentru a asigura confidențialitatea cuplului.

Brett Lawyer, un agent imobiliar cunoscut pentru munca sa cu vedete precum Katy Perry și Madonna, i-a reprezentat pe Jennifer și Ben în timpul procesului de vânzare, în timp ce Ginger Glass de la Compass a fost reprezentantul vânzătorului.

Noua casă a lui Jennifer și Ben a fost plină de activitate începând de miercuri, deoarece mobilierul a fost transportat și amplasat în interior. Cuplul, cunoscut sub numele de Bennifer, a renunțat anterior la alte trei proprietăți în timpul căutării lor intense pentru casa perfectă.

Înaite de a-și găsi noua casă, cei doi au locuit în conacul de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills al miliardarului australian James Packer, pe care îl închiriaseră. Totodată, au beneficiat și de confortul impresionant al conacului Bel Air al lui Jen, care dispune de o gamă variată de facilități, de la un pub la parter până la o sală de proiecție cu 30 de locuri.

În prezent, apartamentul lui Jennifer din Manhattan este listat pentru vânzare, la un preț incredibil de 42 de milioane de dolari. Acesta are patru dormitoare și șase băi și jumătate, fiind distribuit pe două etaje.

Casa vedetei Hustlers dispune de o bibliotecă, o piscină infinită și o casă de oaspeți separată. De asemenea, are o zonă de bar în aer liber cu un grătar și chiar un amfiteatru cu 100 de locuri, ideal pentru spectacolele spontane ale lui J-Lo și ale fiicei sale Emme, care urmează să devină o cântăreață talentată, în urmele celebrei sale mame.

Pe de altă parte, Ben Affleck are propriul său conac generos în Savannah, Georgia, unde cei doi s-au căsătorit după ceremonia și petrecerea lor în Las Vegas, înconjurat de prieteni și familie. Jennifer deține, de asemenea, o casă cu opt dormitoare în Hamptons, unde și-a petrecut o mare parte a verii, precum și două case în Miami, unde și-a petrecut marea parte a perioadei de izolare alături de familie, înainte de ridicarea restricțiilor de călătorie.

Cuplul deține și un penthouse de lux în Manhattan, care oferă patru dormitoare și șase băi și jumătate, distribuite pe două etaje. Aceasta este o locuință impresionantă, cu o arhitectură elegantă și o panoramă uimitoare asupra orașului.

Citește și: