• Mark Zuckerberg și soția sa, Dr. Priscilla Chan, i-au urat bun venit celui de-al treilea copil pe care îl au împreună.
  • Cuplul are împreună alte două fiice, August, în vârstă de 5 ani, și Maxima, în vârstă de 7 ani.
  • Cei doi au sărbătorit recent cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei prin recrearea unei fotografii din 2012.

Mark Zuckerberg și soția sa, Dr. Priscilla Chan, i-au urat bun venit celui de-al treilea copil pe care îl au împreună, a anunțat vineri CEO-ul Meta într-o postare pe Instagram. „Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare”, a scris el în descrierea postării.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Mark Zuckerberg (@zuck)

Zuckerberg și Chan, care sunt co-fondatori și co-CEO la CZI, sunt, de asemenea, părinți altor două fete, August, în vârstă de 5 ani, și Maxima, în vârstă de 7 ani. Zuckerberg și soția sa filantropistă, în vârstă de 38 de ani, au anunțat pentru prima dată vestea emoționantă a bebelușului lor în septembrie.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„Multă dragoste. Fericit să împărtășesc faptul că Max și August vor avea o surioară anul viitor!”, a scris el alături de o fotografie a cuplului pe rețelele de socializare.


Povestea de dragoste dintre Zuckerberg și Chan a început în 2003, când au început să se întâlnească după ce s-au întâlnit la coadă la toaletă, la o petrecere a lui Zuckerberg de la Universitatea Harvard, când el era student în anul doi, iar ea era boboc.

Cei doi au sărbătorit recent cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei. Au sărbătorit această etapă prin recrearea uneia dintre fotografiile pe care le-au făcut împreună în ziua nunții, în 2012. „10 ani de căsătorie și jumătate din viața noastră împreună”, a scris Zuckerberg alături de fotografie.

Citește și