• Melissa Satta este acuzată de Matteo Berrettini și de alți foști iubiți că este obsedată de sex.
  • Melissa Satta afirmă că este nevinovată și că își face dreptate.
  • Presa din Italia a scris că din cauza Melissei, Berrettini nu s-a concentrat la Wimbledon.

Melissa Satta a fost acuzată de presa din Italia, dar și de alți foști iubiți, că este obsedată de amor. Aceasta a declarat că este nevinovată și că își va face singură dreptate.

Care este întreaga poveste și ce mesaj a avut Melissa în urma acuzațiilor făcute

Mai exact, Melissa Satta a fost acuzată de Matteo Berrettini că este dependentă de sex. Cei doi erau împreună de aproximativ un an, iar multă lume i-a numit chiar „cuplul anului” în 2023. Cu toate astea, tenismenul nu a mai suportat.

Presa din Italia a scris că Melissa l-a consumat pe Matteo Berrettini și că nu s-a mai putut concentra la Wimbledon. Melissa a anunțat că va da în judecată toate publicațiile care au spus spus că este obsedată sexual și că va arăta că realitatea este alta.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Melissa a avut o relație și cu Kevin Prince, fost jucător de la Milan. La momentul respectiv, presa din Italia a scris că Melissa voia să facă amor mult prea des și că l-a obosit pe Kevin. La scurt timp după despățire, ea l-a cunoscut pe Matteo Berrettini și  vedem că acum i se aduc aceleași acuzații.

Melissa a răbufnit în urma acuzațiilor făcute de presa din Italia și a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care se apără și spune că termenul de „dependentă de sex“ este o violență psihică pentru ea și că presa a exagerat.

Citește și