• Melissa Satta este acuzată de Matteo Berrettini și de alți foști iubiți că este obsedată de sex.
  • Melissa Satta afirmă că este nevinovată și că își face dreptate.
  • Presa din Italia a scris că din cauza Melissei, Berrettini nu s-a concentrat la Wimbledon.

Melissa Satta a fost acuzată de presa din Italia, dar și de alți foști iubiți, că este obsedată de amor. Aceasta a declarat că este nevinovată și că își va face singură dreptate.

Care este întreaga poveste și ce mesaj a avut Melissa în urma acuzațiilor făcute

Mai exact, Melissa Satta a fost acuzată de Matteo Berrettini că este dependentă de sex. Cei doi erau împreună de aproximativ un an, iar multă lume i-a numit chiar „cuplul anului” în 2023. Cu toate astea, tenismenul nu a mai suportat.

Presa din Italia a scris că Melissa l-a consumat pe Matteo Berrettini și că nu s-a mai putut concentra la Wimbledon. Melissa a anunțat că va da în judecată toate publicațiile care au spus spus că este obsedată sexual și că va arăta că realitatea este alta.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Melissa a avut o relație și cu Kevin Prince, fost jucător de la Milan. La momentul respectiv, presa din Italia a scris că Melissa voia să facă amor mult prea des și că l-a obosit pe Kevin. La scurt timp după despățire, ea l-a cunoscut pe Matteo Berrettini și  vedem că acum i se aduc aceleași acuzații.

Melissa a răbufnit în urma acuzațiilor făcute de presa din Italia și a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care se apără și spune că termenul de „dependentă de sex“ este o violență psihică pentru ea și că presa a exagerat.

Citește și