• De Dragobete punem în prim-plan bărbații.
  • Radu Leca: Bărbatul ideal trebuie să facă sex mai mult de 5 minute.
  • Radu: Bărbatul ideal nu trebuie să fie supraponderal.

De Dragobete punem în prim-plan bărbații. Imaginea bărbatului model a prins nuanțe diferite de-a lungul timpului, iar femeia și-a dorit tot mai mult. Așa numitul „patron al dragostei” îndeplinește mai multe roluri în viața unei femei și trebuie să aibă anumite calități.

Cum arată bărbatul ideal în 2024?

Radu Leca: „Am avut astăzi ocazia să prescriu 6 oameni noi. Și am întrebat așa, oare se merge pe ideea de incertitudine totală în mintea voastră sau e ceva care vă animă către direcția asta, și oamenii mi-au spus așa, noi nu știm concret ceea ce să ne dorim, fiindcă deja alții au făcut în locul nostru tot ceea ce ne doream vreodată să facem și am întrebat și altfel, când ajungeți să gândiți singuri, ce au spus doar în timpul unei relații noi?

Șă spunem în felul următor, că există și posibilitatea unei practici în cuplu, respectiv că eu încerc să-mi aleg un partener de care să-l pot domina și să spun despre el că este ideal. El primește în idealul personal dorit de el în timp real erotismul meu, iar eu primesc de la el iluzia perfecțiunii. Avem de a face cu o minciună o minciună foarte bine gândită.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și