• Neymar și iubita lui, Bruna Biancardi, au anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.
  • Cuplul a dezvăluit vestea printr-o postare pe Instagram.
  • Fotbalistul și actuala lui iubită s-ar putea logodi curând.

Fotbalistul brazilian Neymar, în vârstă de 31 de ani, alături de influencerul Bruna Biancardi, în vârstă de 28 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia se pare că vor deveni părinți. Cei doi au postat, miercuri, pe conturile lor de Instagram vestea că familia lor se mărește, scrie Daily Mail.

Neymar este deja tată pentru Davi Lucca, în vârstă de 12 ani, pe care îl are cu fosta sa iubită, influencerul Carolina Dantas.

Cuplul a distribuit fanilor o serie de fotografii care arată burtica Brunei, în timp ce Neymar o mângâie și o sărută. Bruna a purtat blugi albaștri, un sutien alb croșetat, pe care l-a asortat cu un cardigan. Neymar s-a îmbrăcat în pantaloni scurți albaștri și într-un tricou crem.

Recomandări

400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI

Alături de fotografii, cei doi au confirmat vestea bebelușului printr-un verset din Biblie: „Înainte de a te forma în pântece te-am ales, înainte de a te naște te-am pus deoparte, Ieremia 1:5”.

Acesta a mai scris: „Visăm la viața ta, plănuim sosirea ta și știm că ești aici pentru a ne completa dragostea, pentru a ne lăsa zilele mult mai fericite”. „Te vei alătura unei familii frumoase, cu un frate, bunici, unchi și mătuși care deja te iubesc foarte mult!” „Vino repede copilă, te așteptăm!”

Cuplul a stârnit, de asemenea, zvonuri despre logodnă odată cu această postare, deoarece Bruna a fost văzută purtând o verighetă argintie pe inelar.

Se crede că Neymar și Bruna au început relația prin 2021, dar au păstrat discreția până să anunțe oficial pe rețelele sociale relația, în ianuarie 2022. Cu toate acestea, cei doi au anunțat că s-au despărțit în august 2022, însă la scurt timp, idila lor a continuat.

Neymar joacă ca atacant la clubul Paris Saint-Germain din Ligue 1 și face parte din echipa națională a Braziliei.

Citește și