• O imagine photoshopată cu fața lui Zendaya a devenit virală.
  • Imaginea, care i-a păcălit pe unii internauți, o arată pe Zendaya prezentă la Met Gala 2023.
  • Nu este prima dată când imagini false cu celebrități prezente la Met Gala circulă pe rețelele sociale.

O imagine photoshopată cu Zendaya a devenit virală pe rețelele sociale, unii utilizatori crezând că o arată pe actriță și cântăreață la Met Gala 2023, scrie Insider. În realitate, imaginea o reprezenta pe Rita Ora, care a participat la Met Gala într-o rochie neagră a designerului Prabal Gurung, cu fața lui Zendaya suprapusă pe corpul lui Ora.

Deși nu este clar de unde provine imaginea photoshopată, o serie de conturi de pe Twitter au postat imaginea însoțită de zvonuri care o arătau pe Zendaya la gală, în ciuda faptului că vedeta nu a fost prezentă la eveniment și nu a mai participat din 2019, potrivit mai multor agenții de știri despre celebrități.

O mare parte din utilizatorii care au văzut fotografia au crezut că este reală. Aceștia au scris pe Twitter că le-a plăcut ținuta vedetei. Imaginea a devenit virală și pe TikTok, unde un utilizator a primit milioane de vizualizări pentru că a comparat imaginea photoshopată cu o fotografie a lui Ora la gală. Acesta a crezut că cele două celebrități au fost văzute purtând aceeași ținută la eveniment.

@abbygr4ce #greenscreen #metgala #metgala2023 #zendaya #lawroach ♬ original sound – abby

Imagini false care arată celebrități la Met Gala au mai devenit virale pe rețelele de socializare. Anul trecut, o imagine photoshopată a lui Doja Cat și o fotografie cu Lady Gaga la premiera unui film au fost postate pe Twitter, alături de afirmații false conform cărora ar fi arătat ținutele celebrităților de la Met Gala din acel an.

Zendaya este deseori în centrul multor speculații online, fiind una dintre cele mai iubite celebrități din generația Z. Anul trecut, ea a închis un zvon potrivit căruia ar fi însărcinată, care circulase pe TikTok, iar de atunci a fost implicată într-o serie de alte teorii virale despre viața ei personală, inclusiv afirmații potrivit cărora iubitul ei, Tom Holland, ar avea inițialele ei cusute în toți pantalonii și că ar fi refuzat încercarea lui Paul Mescal de a o ține de mână la SAG Awards.

Met Gala este un bal anual de strângere de fonduri organizat pentru a strânge bani pentru Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Tema din acest an a fost „în onoarea lui Karl”, un omagiu adus regretatului creator de modă Karl Lagerfeld.

Reprezentanții lui Zendaya și Rita Ora nu au răspuns imediat la solicitarea Insider de a comenta.

Citește și