• Prințul Harry îi va cumpăra lui Meghan Markle un cadou sentimental pentru cea de-a cincea aniversare a lor, potrivit fostului majordom regal al regelui Charles.
  • „Harry și Meghan au devenit foarte apropiați. Sunt cei mai buni prieteni, care lucrează împreună ca o echipă”, a declarat Grant.
  • Meghan și Harry s-au logodit în noiembrie 2017, la un an după ce s-au cunoscut în vara anului 2016.

Meghan Markle și Prințul Harry sărbătoresc astăzi cea de-a cincea aniversare a nunții lor, iar uniunea dintre cei doi va trebui să fie mai puternică ca niciodată pentru a rezista criticilor exterioare, spune Fox News.

Sursă: Sunday Riley

Actrița americană, care a jucat în drama juridică „Suits”, a devenit ducesă de Sussex când s-a căsătorit cu prințul britanic, pe 19 mai 2018, la Castelul Windsor. A fost un moment special pentru întreaga monarhie britanică, dar și pentru Meghan Markle care a pășit în familia regală.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Sursă: BAZAAR

Cu toate acestea, visul s-a năruit rapid atunci când cuplul a decis ieșirea regală în anul 2020. La acea vreme, ei au susținut că oficialii palatului au fost insensibili cu privire la sănătate mintală a lui Markle în timp ce încerca să se acomodeze cu viața regală. De asemenea, cuplul a susținut că ducesa, în vârstă de 41 de ani, s-a confruntat cu atitudini rasiste din partea presei britanice, ceea ce a contribuit la decizia lor de a părăsi țara.

Sursă: WireImage

Parcursul căsniciei ducilor de de Sussex

Cuplul a realizat și a experimentat multe pe parcursul căsniciei lor de până acum. Au împreună doi copii, prințul Archie, 4 ani, și prințesa Lilibet, 1 an. Au considerat oportună îndepărtarea de monarhie, astfel că s-au mutat în Statele Unite și au început o nouă carieră în industria de divertisment.

Sursă: People

Prințul Harry și Meghan Markle au produs cărți, seriale TV și podcast-uri și au luat parte la diverse evenimente. Cu toate acestea, Meghan a declarat într-un interviu acordat în 2022 revistei Variety că în „povestea lor de dragoste” stă unicitatea și iubirea adevărată.

Prințul Harry este cel de-al doilea fiu al regelui Carol al III-lea și al regretatei prințese Diana. El a cunoscut-o pe actrița Meghan Markle prin intermediul unui prieten comun în timpul vizitei de vară a acesteia la Londra în 2016. Ei au început o relație serioasă la scurt timp după aceea.

Sursă: Getty Images

Locul de desfășurare a nunții lui Harry și Meghan a fost capela istorică St. George’s Chapel de la Castelul Windsor. Capela a fost fondată în 1475 și a găzduit o serie de nunți regale, inclusiv cea a viitorului rege Edward al VII-lea și a reginei Alexandra în 1863.

Sursă: GMA

Pentru nunta regală, Harry și Meghan au primit în folosință capela sâmbătă, 19 mai 2018. Aceasta a fost decorată cu flori de primăvară, iar camerele de televiziune au fost amplasate în puncte din jurul naosului, altarului și corului pentru a permite transmiterea în direct a înregistrărilor ceremoniei în întreaga lume.

Citește și:

Oamenii de știință te ajută să-ți recapeți simțul tactil. Cum funcționează mecanismul descoperit de cercetători

Alec Baldwin devine bunic pentru prima dată. Ce nume a ales Baldwin pentru copil

FOTO. Prima apariție a unei ciocănitoare cu cioc de fildeș după aproape 80 ani