• Prințul William și Kate Middleton au vizitat pub-ul Dog and Duck, din centru Londrei.
  • Cuplul regal a călătorit la Soho cu metroul Elizabeth Line, numit după bunica prințului, regina Elisabeta a II-a.
  • Vizita de prânz la pub a fost pentru a susține activitatea industriei horeca în perioada premergătoare încoronării.

Prințul William și Kate Middleton au vizitat pub-ul Dog and Duck, în timp ce mulțimea se înghesuia pe străzile înguste din Soho, în inima boemă a centrului Londrei, scrie BBC.

Încercându-și talentul de barman, prințul William a pregătit o halbă de bere numită „Kingmaker”. Cuplul regal a călătorit la Soho cu metroul Elizabeth Line, numit după bunica prințului, regina Elisabeta a II-a.

„Pur și simplu ai parte de cele mai bune conversații într-un pub… toată lumea este relaxată. Nu știi niciodată pe cine vei întâlni”, a spus Prințul William vorbind în interiorul pub-ului. În contextul încoronării care se anunță la sfârșitul săptămânii, prințul William a declarat că fiul său, prințul George, era încântat de ziua cea mare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Scopul vizitei a fost acela de a recunoaște eforturile oamenilor din industria horeca care vor lucra în timpul weekend-ului încoronării. Pub-urile, restaurantele și hotelurile speră să aibă parte de un boom în perioada de încoronare, cu ore de funcționare prelungite.

Șeful TUC, Paul Nowak, a reamintit la începutul acestei săptămâni că sărbătorile pentru încoronare vor depinde de milioane de oameni care vor continua să lucreze. Aceasta include comerțul cu amănuntul, activitățile de agrement și transporturile, precum și serviciile de urgență.

Citește și