• Rachel McAdams își expune frumusețea naturală într-o ședință foto autentică, cu editare minimă.
  • Actrița din Mean Girls, în vârstă de 44 de ani, și-a arătat părul de la subraț într-o ședință foto pentru Bustle.
  • Rachel își promovează în prezent viitorul film „Are You There God? It’s Me, Margaret”.

Rachel McAdams își expune frumusețea naturală într-o ședință foto autentică, cu editare minimă, cu părul de la subraț la vedere.

Actrița din Mean Girls, în vârstă de 44 de ani, și-a arătat părul de la subraț în timp ce stătea întinsă pe o canapea de pluș într-o ședință foto pentru Bustle.

Potrivit articolului, fotografiile au fost editate minim, la cererea lui Rachel.
Părul a fost vizibil și într-o altă fotografie în care Rachel poza într-o rochie albă mulată fără mâneci.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Rachel, care are împreună cu partenerul ei Jamie Linden doi copii, a declarat pentru Bustle: „La această ședință foto, port lenjerie intimă din latex. Dar am avut doi copii. Acesta este corpul meu și cred că este foarte important să se reflecte adevărul” .

„Este în regulă să arăți bine, să muncești pentru asta și să fii sănătoasă, dar este diferit pentru fiecare”, a adăugat ea.

Rachel își promovează în prezent viitorul film „Are You There God? It’s Me, Margaret”, o adaptare cinematografică a cărții extrem de populare a lui Judy Blume.

În interviul lung acordat pentru Bustle, Rachel a recunoscut că încă se simte „vinovată” pentru că a luat o pauză de doi ani de la Hollywood, la apogeul carierei sale, la mijlocul anilor 2010, pentru a „rămâne sănătoasă”.

„M-am simțit vinovată pentru că nu am profitat de oportunitatea care mi s-a oferit, pentru că știam că sunt atât de norocoasă”, a mărturisit ea. „Dar știam, de asemenea, că nu prea se potrivea cu personalitatea mea și cu ceea ce aveam nevoie pentru a rămâne sănătoasă”.

Citește și