• Pharrell Williams se pregătește să facă debutul său ca director de creație al diviziei de îmbrăcăminte pentru bărbați a Louis Vuitton, prezentând colecția de primăvară-vară 2024 la Săptămâna Modei de la Paris.
  • Într-o fotografie postată pe Instagram, Pharrell a fost surprins în fața unui panou publicitar Louis Vuitton imens alături de Rihanna, care este imaginea campaniei.
  • Cântăreața și-a etalat burtica de gravidă și a purtat o colecție colorată de bagaje.

După moartea lui Virgil Abloh în noiembrie 2021, fanii modei au speculat cine îi va lua locul în funcția de director de creație al diviziei de îmbrăcăminte pentru bărbați a Louis Vuitton, relatează Fashionista. Existau zvonuri că Kanye West ar putea fi înlocuitorul său, dar anxietatea artistului au făcut ca brandul să se îndepărteze de el și să-l aleagă pe Pharrell Williams. Noul rol al lui Pharrell a fost anunțat oficial în februarie, iar acum acesta se pregătește să facă debutul său pe podium la Săptămâna Modei de la Paris.

Înainte de prezentare, Pharrell face senzație pe Instagram. Într-o nouă fotografie din Paris, el se mândrește în fața unui panou publicitar masiv al Louis Vuitton cu Rihanna. În imagine, artista poartă o colecție de bagaje colorate și ține în mână o cafea, în timp ce etalează cu mândrie burtica de bebeluș sub o jachetă de piele.

Pharrell a scris în legendă: „LOUIS VUITTON MEN Spring-Summer 2024″, dând astfel o mică idee despre ceea ce va aduce viitorul. Prietenii celebri ai artistului au răspuns cu entuziasm la această colaborare creativă, printre ei fiind Lindsay Lohan, Lil Tjay, Tobe Nwigwe și Busta Rhymes. Alegerea Rihannei ca imagine a campaniei este, fără îndoială, o mișcare strategică puternică, iar lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă ce pregătește Pharrell pentru acest brand iconic.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Pharrell nu este străin de industria modei și are o experiență considerabilă, având colaborări de succes cu Nigo pentru Billionaire Boys Club și Ice Cream Footwear, precum și cu Adidas pentru Human Race. Suntem cu toții curioși să-l vedem pe Pharrell la debutul său în moda masculină Louis Vuitton în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Citește și: