• Taylor Swift a fost nevoită să alerge spre culise în timpul unui concert, după ce mecanismul scenei nu a funcționat.
  • Starul pop terminase de interpretat o piesă și aștepta ca o platformă ascunsă în podeaua scenei să se deschidă și s-o ducă în culise.
  • Fanii prezenti la concert au surprins momentul, videoclipul devenind viral pe rețelele sociale.

Taylor Swift a fost forțată să alerge spre culise după ce mecanismul scenei nu a funcționat pentru a se deschide corespunzător în timpul turneului ei Eras din Cincinnati, vineri, scrie Daily Mail.

Cântăreața „All Too Well” a fost văzută într-un videoclip postat pe TikTok, așteptând ca platforma – concepută pentru a-l coborî pe cântăreț în culise – să se deschidă după ce a încheiat una dintre melodiile ei. Cu toate acestea, scena a durat prea mult să se activeze, iar Swift a alergat spre partea din spate a scenei, de unde dansatorii de rezervă deja ieșeau.

Tânăra de 33 de ani a făcut eforturi pentru că ajunge într-un timp util să se schimbe cu următoarea ținută.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Sursă: PageSix

Cu toate acestea, așa cum au subliniat fanii în secțiunea de comentarii a videoclipului postat, ușa a început să se deschidă chiar dacă Taylor Swift se îndrepta deja spre culise. „Run (versiunea lui Taylor)”, a comentat un fan, în timp ce altul a glumit că „adoră” turneul. Alți fani au încurajat cântăreața care alerga pe tocuri pentru a respecta programul următoarei melodii.

Citește și