• Cardi B a participat la show-ul Schiaparelli Haute Couture de la Săptămâna Modei de la Paris.
  • Rapperița, în vârstă de 30 de ani, a purtat o ținută full Schiaparell, creată de Daniel Roseberry.
  • Fostul soț al lui Cardi, Offset, nu a participat la show. Cei doi au avut o dispută publică pe Twitter săptămâna trecută.

Cardi B știe cum să își facă intrarea. Rapperița, în vârstă de 30 de ani, a lăsat în urmă drama recentă cu fostul soț, Offset, și a participat luni, la Săptămâna Modei de la Paris, la show-ul Schiaparelli Haute Couture purtând o rochie cu pene, scrie People.

Cardi a purtat o ținută full Schiaparell, un look personalizat conceput pentru ea de directorul de creație al brandului, Daniel Roseberry. Ținuta a fost compusă dintr-un bolero negru supradimensionat cu pene, asortat cu o rochie neagră cu corset.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Schiaparelli (@schiaparelli)

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Brandul a postat un video cu artista, cu descrierea Cardi Couture”. La show-ul toamnă/iarnă 2023/2024 au mai participat și Nicky Hilton, Tracee Ellis Ross și Gwendoline Christie.

Fostul soț al lui Cardi, Offset, nu a participat la show. Cei doi au avut o dispută publică pe Twitter săptămâna trecută, în care Offset a acuzat-o pe vedetă că îl înșală. Cardi a negat acuzațiile.

Citește și