• Regele Charles al III-lea și regina Camilla au organizat o petrecere fastuoasă în grădină înainte de weekendul încoronării lor.
  • Lionel Richie și alte câteva mii de persoane s-au adunat la Palatul Buckingham pentru petrecere.
  • Astfel de întâlniri au fost găzduite la Palatul Buckingham, pentru diferite ocazii, încă din anii 1860.


Regele Charles al III-lea și regina Camilla au organizat o petrecere la Palatul Buckingham înainte de ceremoniei de încoronare, programată sâmbătă la Westminster Abbey din Londra, scrie Harper’s Bazaar.

Membrii ai familiei regale au organizat o petrecere elegantă în grădină la Palatul Buckingham pentru a marca apropiata lor încoronare. Mii de invitați -inclusiv prințul Edward și ducesa Sophie-au fost prezenți. A fost prezent și Lionel Richie, care va fi capul de afiș al concertului de încoronare alături de Katy Perry.

Înainte de a-şi întâmpina oaspeţii în grădinile Palatului Buckingham, Regele Charles al III-lea şi regina consoartă Camilla au saluatat mulțimea adunată în jurul reşedinţei regale.

Petrecerea din grădină poate fi prima din timpul domniei regelui Charles al III-lea, dar astfel de întâlniri au fost găzduite la Palatul Buckingham, pentru diferite ocazii, încă din anii 1860.

Pentru eveniment, Regele Charles al III-lea a purtat o vestă gri deschis peste o cămașă albă cu guler și o cravată cu buline bleu-floral. El a asortat-o cu pantaloni gri închis cu dungi, un palton negru, pantofi de negri strălucitori și o pălărie asortată.

Camilla, regina consoartă, a purtat o rochie albastră și albă de Bruce Oldfield cu o pălărie Philip Treacy asortată, pantofi din piele întoarsă de căprioară, mănuși din piele neagră, un colier de perle în straturi și cercei cu perle.

De asemenea, vor mai avea loc două zile de festivități de încoronare: duminică, 7 mai, un mare prânz și un concert de încoronare, iar luni, 8 mai, un eveniment de voluntariat la nivel național numit The Big Help Out.

Citește și