• Rihanna a vorbit despre modul în care cea de-a doua sarcină a fost diferită de prima ei, în timp ce pășea pe covorul roșu al Met Gala 2023.
  • Luni, cântăreața a ajuns cu întârziere pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă împreună cu iubitul ei A$AP Rocky.
  • Cântăreața și rapperul și-au întâmpinat primul copil în mai 2022.

Rihanna a vorbit despre modul în care cea de-a doua sarcină a fost diferită de prima, în timp ce pășea pe covorul roșu al Met Gala 2023. Luni, cântăreața a ajuns cu întârziere pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă împreună cu iubitul ei A$AP Rocky, scrie The Independent.

Cu toate acestea, în ciuda sosirii sale întârziate, Rihanna, care a ales o rochie albă de la Valentino pentru evenimentul cu tematică Karl Lagerfeld, a profitat de ocazie pentru a vorbi cu reporterii înainte de cina evenimentului anual de modă.

În timp ce vorbea cu E! News pe treptele acoperite de covorul iconic din fața muzeului, Rihanna, care este în prezent însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei și al lui Rocky, a fost întrebată cum decurge a doua sarcină. Ca răspuns la întrebare, fondatoarea Fenty Beauty a dezvăluit că a doua ei sarcină este „atât de diferită” de prima. „Pur și simplu totul. Toate… fără pofte, tone de greață, totul este diferit”, a continuat Rihanna, înainte de a adăuga: „Dar, mă bucur de ea. Mă bucur de ea. Mă simt bine, mă simt energică”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Cântăreața a fost apoi întrebată despre primul născut al cuplului, pe care l-au întâmpinat în mai 2022. „Sunt îndrăgostită. Sunt obsedată”, a spus Rihanna despre fiul ei și al lui Rocky. „Și nici măcar nu mă simt vinovată pentru asta”. Această perspectivă asupra mentalității actuale a Rihannei vine după ce ea a dezvăluit, de asemenea, că s-a simțit atât „bine”, cât și „luxos” pe covorul roșu de la Met Gala.


Sosirea întârziată a Rihannei și a lui Rocky a avut loc după ce Vogue a încheiat brusc transmisiunea live a evenimentului după ce un invitat „surpriză” nu a reușit să se materializeze mai devreme în timpul nopții. Cu toate acestea, fanii au presupus că invitatul „surpriză” ar fi Rihanna, după ce Rocky a fost văzut sărind peste o baricadă în fața hotelului The Carlyle mai devreme în timpul nopții.

Citește și