• Osbourne a insistat că este pregătită pentru această provocare, după ce co-prezentatorii TalkTV au spus că nu există nicio șansă” ca ea să o facă.
  • Osbourne a fost categorică și a spus că va campa absolut” de-a lungul Mall-ului.
  • Un fan regal, Daniel Chapman, a distribuit pe Twitter o fotografie în care se pozează cu Sharon Osbourne.

Sharon Osbourne a fost văzută într-un cort, în timp ce se alătură fanilor regali care campează de-a lungul Mall-ului înainte de încoronarea regelui, scrie The Independent.

Sute de fani s-au aliniat pe Mall pentru a-i vedea pe regele Charles al III-lea și pe regina Camilla în timp ce se îndreaptă de la Palatul Buckingham spre Westminster Abbey. Osbourne, în vârstă de 70 de ani, a fost văzut într-un cort, înfășurat într-o haină și purtând o pălărie, înainte de a filma un segment pentru TalkTV, puțin după miezul nopții, în primele ore ale zilei de joi.

Un fan regal, Daniel Chapman, a distribuit pe Twitter o fotografie în care se pozează cu Sharon Osbourne, care se pare că împărțea sandvișuri și prăjituri participanților la tabăra regală.

Momentul suprarealist al nopții trecute? Văzând-o pe Sharon Osbourne filmând un videoclip la ora 1 dimineața și apoi având-o plimbându-se și oferind sandvișuri și prăjituri celor din tabără!”, a scris Chapman. Acest lucru vine la o zi după ce Osbourne a făcut o înțelegere” cu JJ Anisiobi în direct pentru a merge la camping cu fanii regali.

Întrebată în direct dacă va campa în fața Palatului Buckingham, cântăreața a insistat că este pregătită pentru această provocare, după ce co-prezentatorii TalkTV au spus că nu există nicio șansă” ca ea să o facă. Osbourne a fost categorică și a spus că va campa absolut” de-a lungul Mall-ului.

Citește și