• O nouă fotografie inedită a reginei Elisabeta a II-a a fost făcută publică în ziua în care ar fi împlinit 97 de ani.
  • Imaginea a fost surprinsă de prințesa de Wales la Balmoral, iubita reședință privată a reginei Elisabeta a II-a.
  • Familia a pozat împreună pentru această fotografie vara trecută la Balmoral, Aberdeenshire.

O nouă fotografie inedită a reginei Elisabeta a II-a a fost făcută publică în ziua în care ar fi împlinit 97 de ani. Imaginea inedită a fost surprinsă de Prințesa de Wales și o prezintă pe fostul monarh zâmbind alături de unii dintre nepoții și strănepoții săi.
Familia a pozat împreună pentru această fotografie vara trecută la Balmoral, Aberdeenshire, scrie Sky News.

Reginei Elisabeta a II-a i s-a alăturat Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, alături de Mia, Lucas și Lena Tindall, precum și Savannah și Isla Phillips. În picioare, în spate se află nepoții reginei Elisabeta a II-a, Lady Louise Mountbatten-Windsor și James, Conte de Wessex – fiul și fiica celor care sunt acum Ducele și Ducesa de Edinburgh.

Sărbătorind mai devreme ziua de naștere a reginei pe Instagram, Palatul Buckingham a scris: „Astăzi ne amintim de viața și moștenirea incredibilă a Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, la cea care ar fi fost cea de-a 97-a aniversare a sa.” 

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Balmoral a fost unul dintre locurile preferate ale reginei și se spune că nu a fost niciodată mai fericită decât atunci când a stat acolo.

Regina stătea de obicei la proprietatea principală în fiecare an, în lunile august,septembrie și în octombrie.

Ea a călătorit la reședința privată la 21 iulie 2022 și, pentru prima dată în timpul domniei sale, a numit acolo un nou prim-ministru marți, 6 septembrie – cu două zile înainte de moartea sa, la 8 septembrie.

Citește și