• Aspectul lui Margot Robbie din filmul „Barbie” amintește de faimoasa păpușa din 1959.
  • Dua Lipa seamănă cel mai mult cu păpușa Barbie sirenă, cu păr albastru, din „Dreamtopia”.
  • Filmul „Barbie” se va lansa în cinematografe pe 21 iulie 2023.

De când a apărut trailerul filmului Barbie, fanii păpușii sunt în extaz. Ai aflat că se vor deschide două restaurante inspirate de jucăria emblematică, iar acum revista People a comparat înfățișările actorilor principali cu iubitele păpuși.

Lumea noului film nu are cum să nu te fascineze, fie că ai 4 ani sau 25 de ani. Într-un costum de baie în dungi și cu ochelari de soare albi cu rame Cat Eye, cu buzele roșii și părul blond prins în stil pony tail, recrearea de către Margot Robbie a jucăriei retro este inconfundabilă. Aspectul lui Margot Robbie amintește de faimoasa păpușa Barbie din 1959.

Dua Lipa seamănă cel mai mult cu păpușa Barbie sirenă, cu păr albastru, inspirată din seria de desene animate Dreamtopia a mărcii. Iar prietena însărcinată a lui Barbie este reală! Emerald Fennell arată exact ca păpușa care a fost scoasă de pe rafturi în 2003. Alte păpuși au inspirat personajele pe care le vezi din 21 iulie, când filmul apare în cinematografe. O glumă frecventă în posterele cu personajele „Barbie” este că fiecare actor joacă o versiune a acesteia, dar care are o profesie unică.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Filmul va urmări personajele lui Robbie și Gosling în timp ce se poticnesc în lumea reală. Duo-ul a devenit viral anul trecut pentru că a filmat scene din peliculă în jurul plajei Venice. Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa și Scott Evans interpretează variante ale lui Ken, în timp ce personaje precum Dua Lipa, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kate McKinnon, Hari Nef și alții joacă variante ale lui Barbie.

Citește și