• Barbie va fi lansat în cinematografe pe 21 iulie.
  • La începutul trailerului, spectatorilor li se arată un prim-plan al picioarelor lui Robbie.
  • Barbie rămâne pe vârfuri, la fel cum ar face păpușa de jucărie.

Fanii filmului Barbie sunt obsedați de un anumit cadru din cel de-al doilea trailer al viitorului film, scrie The Independent. Regizat de Greta Gerwig, filmul îi are în rolurile principale pe Margot Robbie în rolul păpușii pentru copii și pe Ryan Gosling în rolul iubitului ei, Ken.

La începutul trailerului, spectatorilor li se arată un prim-plan al picioarelor lui Robbie în timp ce aceasta alunecă dintr-o pereche de tocuri roz pufoase. Cu toate acestea, în loc să stea în picioare în mod normal, Barbie rămâne pe vârfuri, la fel cum ar face păpușa de jucărie.

Telespectatorii au lăudat pe Twitter imaginea, Chrissy Teigen scriind: Trebuie să știu totul despre acest cadru. Câte duble, dacă s-a ținut de ceva, dacă semnul de aterizare este lipicios, dacă sunt picioarele ei, cine i-a făcut pedichiura, într-adevăr, trebuie doar un documentar despre acest cadru.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

De ce a fost aceasta cea mai genială lovitură pe care am văzut-o vreodată”, a scris un fan. Un altul a scris pe Twitter: Nu am mai răsuflat uimit la un singur cadru ca acesta din niciun film cu supereroi din 2004 încoace.”

Primul teaser al filmului, lansat anul trecut, nu a dezvăluit niciun detaliu, însă cel de-al doilea pare să fi oferit ceva mai multe detalii. Finalul clipului îi arată pe Ken și Barbie părăsind Barbieland și intrând în lumea reală. Între timp, posterele promoționale pentru film, lansate marți, au dezvăluit că America Ferrera, Ariana Greenblatt, Helen Mirren, Will Ferrell, Connor Swindells și Jamie Demetriou vor juca rolul oamenilor” din film.

Din distribuția secundară mai fac parte Simu Liu, Ncuti Gatwa, Michael Cera, Issa Rae, Rhea Perlman și Kate McKinnon.

Citește și