• Chris Evans și Ana de Armas joacă împreună în filmul „Ghosted”, o comedie romantică plină de viață.
  • Regizorul Dexter Fletcher se bazează pe chimia naturală dintre cei doi pentru a susține o premisa simplă.
  • „Ghosted” a avut premiera pe 21 aprilie pe Apple TV+.

Chris Evans și Ana de Armas joacă împreună în filmul „Ghosted”, o comedie romantică plină de viață, deși familiară, bazată pe acțiune, în care glumele eclipsează cascadoriile, scrie CNN.

„Ghosted” atrage atenția asupra faptului că Evans posedă un farmec considerabil ( în rolul romantic în „The Nanny Diaries”) înainte de a lua scutul Căpitanului America, iar de Armas are acreditări de super-spion din filmul James Bond „No Time to Die” și „The Gray Man”, una dintre colaborările sale anterioare (în „Knives Out”) cu Evans.

Regizorul Dexter Fletcher se bazează pe chimia naturală dintre cei doi pentru a susține premisa simplă, care începe cu modestul Cole (Evans), care lucrează la ferma familiei sale. Aceasta o întâlnește pe frumoasa Sadie, interpretată de Armas. Mai departe, cei doi merg la o primă întâlnire foarte lungă.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Venind după o despărțire, Cole este, pe bună dreptate, îndrăgostit și rănit atunci când ea nu-i răspunde imediat la mesaje. Așa că, încurajat de părinții săi (Amy Sedaris și Tate Donovan) și ignorând avertismentul surorii sale, el urmărește impulsiv un obiect uitat de el până la locația ei din Londra, unde are parte de o surpriză. Sadie se dovedește a fi un agent clandestin al CIA.

„Ghosted” a avut premiera pe 21 aprilie pe Apple TV+.

Citește și