• Harry Styles i-a dăruit Elinei Svitolina bilete pentru a-l vedea în turneu.
  • Planurile ei de a-l vedea sâmbătă la Viena au fost anulate din cauza turneului de tenis Wimbledon.
  • Contul oficial de Instagram de la Wimbledon le-a împărtășit fanilor dilema ei, scriind „Câștigi ceva, pierzi ceva”.

Harry Styles i-a dăruit Elinei Svitolina bilete pentru a-l vedea în turneu, după ce planurile ei de a-l vedea sâmbătă la Viena au fost anulate din cauza turneului de tenis Wimbledon, informează Daily Mail. Mama copilului a dezvăluit după meciul său de vineri, în care a învins-o pe jucătoarea americană Sofia Kenin în seturi drepte, că sperase să îl vadă pe starul pop britanic cântând în capitala Austriei.

Cu toate acestea, pe măsură ce a avansat în runda a patra la Wimbledon, a trebuit să rateze să-și vadă interpretul preferat, oferind în schimb biletele fanilor. Contul oficial de Instagram de la Wimbledon le-a împărtășit fanilor dilema ei, scriind „Câștigi ceva, pierzi ceva”.

Cu toate acestea, Harry a văzut postarea și s-a grăbit să ofere el însuși bilete, comentând: „Felicitări! Mai avem patru spectacole, ești binevenită la oricare dintre ele. Succes cu restul turneului. H”.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?

Gestul a venit după ce Elina și-a făcut cadou biletele unei fane și fiului ei tânăr. Ea le-a spus: „Hei băieți, trebuia să merg să văd concertul meu preferat @harrystyles la Viena mâine… dar Wimbledon mi-a schimbat planurile. Cineva vrea să meargă? Am două bilete”.

Svitolina, care are un copil cu profesionistul francez Gael Monfils, a dezvăluit mai târziu că i-a dăruit biletele unei colege ucrainene, Anna Tilniak și tânărului ei fiu David. Mama și fiul au distribuit fotografii și filmări de la concert pe contul ei de Instagram.

Tilniak, care conduce o agenție numită Rest în Ucraina, a spus: „Aseară nu aveam niciun plan pentru sâmbătă, dar universul ne-a pregătit ceva!”. Ea a spus că fiul ei a dansat „toată noaptea”.

Duminică, Svitolina o va înfrunta pe bielorusa Victoria Azarenka. Va fi prima dată când la Wimbledon un ucrainean se confruntă cu un jucător dintr-o națiune agresoare de când Vladimir Putin a lansat invazia în februarie 2022.

Citește și