• „Am trecut prin unele lucruri”, a spus Foxx mulțimii colegilor de onoare și invitaților celebri.
  • „Este o nebunie; nu puteam face asta acum șase luni. Nu puteam să merg de fapt”, a spus actorul.
  • „Mă simt bine să fiu aici. Prețuiesc fiecare minut acum. Este diferit”, a continuat el.

Jamie Foxx a parcurs un drum lung de când a avut o „complicație medicală” în aprilie. Actorul câștigător al Oscarului, în vârstă de 55 de ani, și-a făcut prima sa apariție publică importantă de când a fost spitalizat la începutul acestui an pentru a accepta premiul Vanguard la evenimentul Celebration of Cinema & Television a Critics Choice Association: Honoring Black, Latino and AAPI Achievements din Los Angeles, luni seară, scrie USA Today. Sosirea lui surpriză pe scenă a fost întâmpinată cu mai bine de jumătate de minut de aplauze.

„Am trecut prin unele lucruri”, a spus Foxx mulțimii prezente. „Este o nebunie; nu puteam face asta acum șase luni. Nu puteam să merg de fapt.” Și-a luat un moment să se recupereze, părând că se emoționează.

„Mă simt bine să fiu aici. Prețuiesc fiecare minut acum. Este diferit”, a continuat el. „Nu i-aș dori nici celui mai rău inamic al meu să treacă prin ce am trecut eu, pentru că este greu…Am văzut tunelul. Nu am văzut lumina. Era cald în acel tunel; nu știu unde mă duceam.”

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

La câteva luni după ce fiica sa, Corinne Foxx, a împărtășit vestea „complicației sale medicale”, el a postat un videoclip pe rețelele de socializare pentru a le dovedi fanilor săi că se vindeca.

Citește și