• „Mă gândesc la faptul că eram însărcinată. Reese stătea lângă mine”, a declarat Jennifer.
  • „Am trecut printr-un moment public și foarte greu din viața mea”.
  • Jennifer a lăudat-o și pe Reese, în vârstă de 47 de ani, pentru că a sprijinit-o ca părinte.

Jennifer Garner a lăudat-o pe Reese Witherspoon pentru că a fost alături de ea într-un moment deosebit de greu din viața ei. Actrița din Daredevil a făcut această mărturisire atunci când a participat la o discuție cu Reese și Mindy Kaling la evenimentul Hello Sunshine’s Shine Away din Los Angeles, sâmbătă, scrie Film News.

„Mă gândesc la faptul că eram însărcinată. Reese stătea lângă mine”, a declarat Jennifer, în vârstă de 51 de ani, în fața publicului. „Mă gândesc la faptul că am trecut printr-un moment public și foarte greu din viața mea. Ea era chiar acolo, iar modul în care aveam nevoie să trec peste asta era dansul cardio.”

Vedeta din Pearl Harbor a continuat: „Și am dansat cardio-d atât de tare, încât i-am rupt piciorul, dar ea a continuat să meargă! Era ca și cum, ok, am făcut exerciții la șapte în vacanță, o să facem din nou exerciții la două. Ea a spus: Voi fi acolo. O să fiu acolo”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Mai târziu, în cadrul discuției, Jennifer a lăudat-o și pe Reese, în vârstă de 47 de ani, pentru că a sprijinit-o ca părinte. „De asemenea, ea se va uita la tine și îți va spune: ‘Bine, trebuie să îți găsești o grădiniță. Acest copil are doi ani și jumătate și trebuie să înceapă luna viitoare. Chiar trebuie să te ocupi de asta’”, a explicat ea despre prietena ei. Jennifer s-a căsătorit cu Ben Affleck, tatăl celor trei copii ai ei, în 2005, iar cei doi au divorțat în 2018.

Citește și: