• „Mă gândesc la faptul că eram însărcinată. Reese stătea lângă mine”, a declarat Jennifer.
  • „Am trecut printr-un moment public și foarte greu din viața mea”.
  • Jennifer a lăudat-o și pe Reese, în vârstă de 47 de ani, pentru că a sprijinit-o ca părinte.

Jennifer Garner a lăudat-o pe Reese Witherspoon pentru că a fost alături de ea într-un moment deosebit de greu din viața ei. Actrița din Daredevil a făcut această mărturisire atunci când a participat la o discuție cu Reese și Mindy Kaling la evenimentul Hello Sunshine’s Shine Away din Los Angeles, sâmbătă, scrie Film News.

„Mă gândesc la faptul că eram însărcinată. Reese stătea lângă mine”, a declarat Jennifer, în vârstă de 51 de ani, în fața publicului. „Mă gândesc la faptul că am trecut printr-un moment public și foarte greu din viața mea. Ea era chiar acolo, iar modul în care aveam nevoie să trec peste asta era dansul cardio.”

Vedeta din Pearl Harbor a continuat: „Și am dansat cardio-d atât de tare, încât i-am rupt piciorul, dar ea a continuat să meargă! Era ca și cum, ok, am făcut exerciții la șapte în vacanță, o să facem din nou exerciții la două. Ea a spus: Voi fi acolo. O să fiu acolo”.

Recomandări

A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
AURORA BOREALĂ, VIZIBILĂ ÎN ROMÂNIA
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
CÂT TE COSTĂ CAFEAUA
TAYLOR SWIFT FACE RAVAGII LA PARIS
O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL

Mai târziu, în cadrul discuției, Jennifer a lăudat-o și pe Reese, în vârstă de 47 de ani, pentru că a sprijinit-o ca părinte. „De asemenea, ea se va uita la tine și îți va spune: ‘Bine, trebuie să îți găsești o grădiniță. Acest copil are doi ani și jumătate și trebuie să înceapă luna viitoare. Chiar trebuie să te ocupi de asta’”, a explicat ea despre prietena ei. Jennifer s-a căsătorit cu Ben Affleck, tatăl celor trei copii ai ei, în 2005, iar cei doi au divorțat în 2018.

Citește și: