• Șeful Instagram a demonstrat noua funcție a aplicației într-un videoclip.
  • Instrumentul va permite utilizatorilor să selecteze subiectul unei fotografii, să îl elimine din fundal.
  • Acest lucru sugerează că ai putea fi capabil să faci stickere din conținutul altor persoane.

Instagram testează un nou instrument de stickere personalizate, care le permite utilizatorilor să adauge subiectul unei fotografii într-o imagine complet nouă.

Șeful Instagram, Adam Mosseri, a demonstrat noua funcție a aplicației într-un videoclip partajat pe canalul său de difuzare. Aparent, instrumentul va permite utilizatorilor Instagram să selecteze subiectul unei fotografii, să îl elimine din fundal, apoi să îl plaseze oriunde ar plasa un sticker obișnuit – adică pe postările din povestea sau din rola lor, scrie Mashable.

Se pare că acest instrument va putea realiza stickere personalizate din fotografiile pe care utilizatorii le-au salvat pe telefon, precum și din orice „imagini eligibile pe care [utilizatorii] le văd pe Instagram”. După cum notează Engadget, acest lucru sugerează că ai putea fi capabil să faci stickere din conținutul altor persoane, deși se presupune că va exista o opțiune pentru a nu permite acest lucru.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Noua funcție de stickere personalizate de la Instagram sună foarte asemănător cu funcția pe care Apple a introdus-o în iOS 16 anul trecut, care îți permite deja să adaugi astfel de stickere la postările Instagram. Poți chiar să le faci din conținutul unei alte persoane prin puterea capturilor de ecran.

Cu toate acestea, posibila opțiune de a crea stickere din imaginile altor persoane chiar pe Instagram ar face cel puțin procesul un pic mai simplu.

Citește și: