• Jennifer Lopez ar fi primit 5 mil.$ pentru concertul din Dubai.
  • Dubaiul este un oraș cu legi stricte împotriva homosexualității.
  • Peter Tatchell: „Este foarte trist că un aliat de lungă durată este pregătit să pună banii înaintea drepturilor omului”.

Jennifer Lopez se confruntă cu un val de critici de la comunitatea LGBTQ+. Artista, cunoscută ca un aliat al comunității, ar fi primit 5 milioane de dolari pentru un concert la lansarea unui hotel. Hotelul de lux este situat în Emiratele Arabe Unite și are legi stricte împotriva homosexualității.

Ce s-a întâmplat mai exact cu Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez este un simbol LGBT pentru mulți, după ce a primit mai multe premii de-a lungul anilor pentru activismul său în favoarea drepturilor comunității. Dar vedeta americană a stârnit revoltă sâmbătă seară, când a încasat, conform zvonurilor, 5 milioane de dolari.

Jennifer Lopez a ținut un concert la lansarea hotelului de 5 stele – One and Only One Za’abeel din Dubai, unde persoanele LGBTQ+ se confruntă cu legi stricte împotriva homosexualității. O purtătoare de cuvânt a lui Jennifer, de la compania ei de PR din SUA, a anunțat sâmbătă dimineata că ea nu va cânta la petrecere, dar câteva ore mai târziu Jennifer a urcat pe scenă pentru a interpreta Get Right, Jeny from the block și alte melodii.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Activistul pentru drepturile homosexualilor, Peter Tatchell, spune: „Este foarte trist că un aliat de lungă durată al LGBTQ, precum Jennifer Lopez, este pregătită să pună banii înaintea drepturilor omului. Regimul din Dubai o folosește pentru a proiecta o imagine mai liberală. Este un exercițiu cinic și este rușinos că ea se lasă păcălită”.

Anul trecut, Beyonce a fost criticată când a încasat 19 milioane de lire sterline pentru a cânta la deschiderea hotelului Atlantis The Royal din Dubai, dezamăgindu-și fanii LGBTQ.

Citește și: