• În „Minecraft(S20$+)”, jucătorii se alătură acelorași servere, dacă au aceeași versiune.
  • Până la patru jucători pot face echipă pentru a se lupta cu inamicii, în „Diablo IV”.
  • Versiunea crossplay pentru „Among Us” este disponibilă pe PC și Nintendo Switch.

Dacă ești pasionat de gaming și îți place să te joci alături de prietenii tăi, îți prezint câteva dintre cele mai interesante jocuri crossplay. În Minecraft, jucătorii se pot alătura acelorași servere dacă folosesc aceeași versiune, chiar dacă joacă pe platforme diferite, scrie Wired.

Dacă joci Minecraft de când a apărut, este posibil să fi încă pe Java Edition, care poate fi jucat pe dispozitive Windows, Mac și Linux. Cu toate acestea, versiunea „Minecraft: Bedrock Edition” sau „Minecraft”, din 2017 funcționează pe Windows, iOS și Android, Xbox One și Series X/S, PlayStation 4 și 5, Nintendo Switch și chiar pe sisteme VR, precum Windows Mixed Reality și PlayStation VR.

Există totuși o absență notabilă acolo: „Bedrock Edition” nu funcționează pe majoritatea Mac-urilor. Jucătorii de Mac vor trebui să folosească Java Edition pentru a se juca cu prietenii lor, și chiar și atunci doar cu alți jucători de pe calculator. Este un obstacol greu de depășit dacă ești utilizator de Mac, dar există o mulțime de alte opțiuni de crossplay.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Diablo 4 îți oferă distracție în 4

În Diablo 4, până la patru jucători pot face echipă pentru a se lupta cu valuri de inamici puternici, cărora un singur jucător nu le-ar putea face față.

Diablo 4, lansat în iunie pe PC și console, este cea mai recentă intrare în franciza populară și de lungă durată a Blizzard, care ucide demonii. Jocul oferă mai mult sau mai puțin aceeași acțiune clasică de jefuire și târât în temniță pentru care serialul este faimos. Și la fel ca Diablo III, cel mai recent ARPG al Blizzard prezintă sezoane care aduc în joc inamici, obiecte și arme noi, iar dacă vrei să joci Among Us, acum versiunea crossplay este disponibilă pe PC și Nintendo Switch.

Citește și: