• Johnny Depp a fost dat în judecată de fosta lui iubită, Amber Heard, iar artistul a câștigat procesul.
  • Johnny Depp a câștigat în urma procesului un milion de dolari, bani pe care a decis să îi doneze în scopuri caritabile.
  • Artistul este cunoscut pentru faptele caritabile pe care le face.

Donațiile caritabile ale lui Johnny Depp vor ajuta în mare măsură organizațiile pe care a promis că le va susține. Artistul a declarat că abia așteaptă să folosească banii în aceste scopuri, scrie TMZ.

Un reprezentant „Make-A-Film Foundation”, a beneficiat de 200.000 de dolari de la Johnny, el îl numește „unul dintre cei mai generoși oameni cu care am lucrat vreodată”. Organizația oferă copiilor cu boli critice și terminale posibilitatea de a realiza scurtmetraje și documentare cu actori.

Johnny Depp a donat suma de un milion de dolari de la Amber Heard către Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society și Amazonia Fund Alliance. Practic compania de asigurări a lui Amber Heard a acoperit costul, ca parte a acordului ei în urma procesului de defăimare din SUA.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
CARE SUNT NOUTĂȚILE ÎN AI?
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
Sursă: Rolling Stone

Ce declară reprezenanții fundațiilor

Joe Seidenberg, director executiv al Red Feather, este foarte fericit să folosească banii pentru ajutorul cu locuințe pentru nativii americani, în special triburile Navajo și Hopi.

Johnny a făcut o donație de 200.000 de dolari organizației caritabile a lui Marlon Brando, Tetiaroa Society. Directorul executiv al organizației, Frank Murphy, spune că: „Generozitatea lui Johnny este copleșitoare și suntem onorați să fim printre aceste organizații pe care le sprijină, noi ne ocupăm cu promovarea soluțiilor pentru oceane la noile schimbări climatice.”

Citește și: