• După procesul din Statele Unite, Depp a spus într-o declarație că a simțit că juriul i-a redat viața.
  • Joi, contul oficial Savage X Fenty a fost inundat de tweet-uri care au criticat cameo-ul lui Depp, care a fost raportat pentru prima dată de TMZ.
  • Un reprezentant al Rihannei nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Johnny Depp își va face o apariție în cadrul show-ului de modă Savage X Fenty al Rihannei. Joi, editorii de la TMZ au relatat că actorul din Pirații din Caraibe va fi invitatul surpriză” al spectacolului, care va fi difuzat prin Prime Video pe 9 noiembrie.

Potrivit publicației, Depp se va afla în centrul unuia dintre momentele vedetă” ale evenimentului și va purta articole din colecția pentru bărbați a brandului. Se pare că actorul în vârstă de 59 de ani și-a filmat deja rolul.

Nici Depp și nici Rihanna nu au comentat știrea. Anterior, vedete precum Cindy Crawford și Erykah Badu și-au făcut apariția în prezentările de modă Savage X Fenty.

Recomandări

DNA ANCHETEAZĂ FOȘTII SEFI SRI
VLAD PASCU, ADUS PENTRU PRIMA OARĂ ÎN INSTANȚĂ
BRAȘOVUL SE VREA VERDE
MACRON AJUNGE ÎN NOUA CALEDONIE
PALESTINA, STAT INDEPENDENT
PREȘEDINTELE KENYEI, VIZITĂ ISTORICĂ ÎN SUA

Într-o declarație, directorii de la Prime Video i-au tachinat pe fani că evenimentul deschizător de drumuri” va include o nouă linie de vedete de modele, actori (și) unele dintre cele mai mari nume din muzică”.

Un vis seducător de febră a modei, spectacolul din acest an îmbină coregrafia, stilul și muzica premiate cu premiul Emmy cu esența hipnotică a naturii nocturne”, au continuat aceștia. Cu o distribuție plină de vedete, toate purtând cele mai noi look-uri Savage X Fenty, spectacolul este un festin vizual de neratat”.
Spectacolul va marca una dintre primele apariții publice ale lui Depp de când a câștigat un proces de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard, la începutul acestui an.