• Jon Bon Jovi și-a spus părerea despre logodna fiului său Jake Bongiovi, în vârstă de 20 de ani, cu Millie Bobbie Brown.
  • Fiul cântărețului piesei „Livin’ on a Prayer” s-a logodit cu Millie Bobby Brown, vedeta din „Stranger Things”.
  • Cuplul și-a oficializat relația când Brown a postat o fotografie în care Jake o sărută pe obraz în timp ce se plimbau pe London Eye în 2021.

Jon Bon Jovi și-a spus părerea despre logodna fiului său Jake Bongiovi, în vârstă de 20 de ani, cu Millie Bobbie Brown. Într-un interviu acordat lui Andy Cohen în cadrul emisiunii Radio Andy de pe SiriusXM, gazda l-a întrebat pe Bon Jovi dacă se teme că fiul său este prea tânăr pentru căsătorie, scrie The Independent.

„Nu știu dacă vârsta contează, dacă găsești partenerul potrivit și creșteți împreună”, a răspuns Bon Jovi. „Sfatul meu este într-adevăr că a crește împreună este înțelept”. „Cred că toți copiii mei și-au găsit oamenii cu care cred că pot crește împreună și ne plac toți”, a mai spus el. „Millie este minunată. Întreaga ei familie este minunată. Jake este foarte, foarte fericit”.

Luna trecută, Brown, în vârstă de 19 ani, a împărtășit o fotografie alb-negru cu Bongiovi, purtând un inel de logodnă la mâna stângă. Ea a pus în descrierea postării versuri din cântecul „Lover” al lui Taylor Swift. „Te-am iubit trei veri acum, dragă, le vreau pe toate”, a scris ea, adăugând un emoji cu o inimă de dragoste. Bongiovi a distribuit, de asemenea, o postare pe propriul cont, scriind pur și simplu „pentru totdeauna”  alături de două fotografii ale cuplului în aceeași locație.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Fiul cântărețului piesei „Livin’ on a Prayer” s-a logodit cu Millie Bobby Brown, vedeta din „Stranger Things”. Cuplul și-a oficializat relația când Brown a postat o fotografie în care Jake o sărută pe obraz în timp ce se plimbau pe London Eye în 2021. Ei și-au făcut debutul pe covorul roșu în martie 2022, când au participat la Baftas la Royal Albert Hall din Londra ținându-se de mână.

Cei doi și-au declarat adesea angajamentul unul față de celălalt în mai multe postări pe Instagram. Brown și-a numit iubitul „partenerul pe viață” într-o ocazie, în timp ce Bongiovi a numit-o „fata visurilor mele”.

Citește și