Jon Bon Jovi vorbește despre căsătoria fiului său cu Millie Bobby Brown: „Nu știu dacă vârsta contează”

Jon Bon Jovi și-a spus părerea despre logodna fiului său Jake Bongiovi, în vârstă de 20 de ani, cu Millie Bobbie Brown. Într-un interviu acordat lui Andy Cohen în cadrul emisiunii Radio Andy de pe SiriusXM, gazda l-a întrebat pe Bon Jovi dacă se teme că fiul său este prea tânăr pentru căsătorie, scrie The Independent.

„Nu știu dacă vârsta contează, dacă găsești partenerul potrivit și creșteți împreună”, a răspuns Bon Jovi. „Sfatul meu este într-adevăr că a crește împreună este înțelept”. „Cred că toți copiii mei și-au găsit oamenii cu care cred că pot crește împreună și ne plac toți”, a mai spus el. „Millie este minunată. Întreaga ei familie este minunată. Jake este foarte, foarte fericit”.

Luna trecută, Brown, în vârstă de 19 ani, a împărtășit o fotografie alb-negru cu Bongiovi, purtând un inel de logodnă la mâna stângă. Ea a pus în descrierea postării versuri din cântecul „Lover” al lui Taylor Swift. „Te-am iubit trei veri acum, dragă, le vreau pe toate”, a scris ea, adăugând un emoji cu o inimă de dragoste. Bongiovi a distribuit, de asemenea, o postare pe propriul cont, scriind pur și simplu „pentru totdeauna”  alături de două fotografii ale cuplului în aceeași locație.

Fiul cântărețului piesei „Livin’ on a Prayer” s-a logodit cu Millie Bobby Brown, vedeta din „Stranger Things”. Cuplul și-a oficializat relația când Brown a postat o fotografie în care Jake o sărută pe obraz în timp ce se plimbau pe London Eye în 2021. Ei și-au făcut debutul pe covorul roșu în martie 2022, când au participat la Baftas la Royal Albert Hall din Londra ținându-se de mână.

Cei doi și-au declarat adesea angajamentul unul față de celălalt în mai multe postări pe Instagram. Brown și-a numit iubitul „partenerul pe viață” într-o ocazie, în timp ce Bongiovi a numit-o „fata visurilor mele”.

Citește și

Exit mobile version