• Odată cu încheierea ultimului sezon al serialului Ted Lasso, actrița Juno Temple se întoarce pe marele ecran.
  • Actrița se va reîntâlni în această continuare cu Tom Hardy, starul din Venom și Venom 2.
  • Primul film Venom a fost lansat în 2018, urmărind personajul lui Hardy, Eddie Brock.

Odată cu încheierea ultimului sezon al serialului Ted Lasso, actrița Juno Temple se întoarce pe marele ecran. Actrița în vârstă de 33 de ani – care o interpretează pe Keeley Jones în serialul de succes de la Apple TV Plus – a semnat pentru un rol principal în continuarea filmului Venom 3, scrie Daily Mail.

Actrița se va reîntâlni în timpul filmărilor pentru continuare cu Tom Hardy, starul din Venom și Venom 2. Amândoi au jucat în filmul The Dark Knight Rises din 2012. Nu au fost oferite detalii cu privire la intriga sequelului sau despre personajul pe care Temple îl va interpreta.

Nu este clar când ar putea începe producția pentru continuarea filmului sau când Sony Pictures ar putea lansa continuarea în cinematografe. Primul film Venom a fost lansat în 2018, urmărind personajul lui Hardy, Eddie Brock, un jurnalist care încearcă să promoveze Fundația Life și încercările sale cu forme de viață simbiotice asupra oamenilor.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

În film au mai jucat Michelle Williams în rolul Anne Weying și Riz Ahmed în rolul lui Carlton Drake, iar Cletus Kasady a.k.a. Carnage, interpretat de Woody Harrelson, a fost introdus într-o scenă post-credit.

Primul Venom a fost un succes surpriză, debutând cu 80,5 milioane de dolari în octombrie 2018, cu un profit de 213,5 milioane de dolari pe plan intern și 856 de milioane de dolari pe plan mondial, dintr-un buget de 100 de milioane de dolari. Continuarea din 2021 Venom: Let There Be Carnage îl urmărește pe Eddie în timp ce încearcă să își repună cariera de jurnalist pe picioare, intervievându-l pe criminalul în serie Cletus Kasady.

Citește și