• Sarah Ferguson a rupt tăcerea în legătură cu motivul pentru care nu a fost invitată la încoronarea regelui Charles al III-lea.
  • „Cred că Charles și Camilla fac o treabă excepțională în ceea ce privește unificarea familiei”, a spus Ferguson.
  • Autoarea de cărți, în vârstă de 63 de ani, a confirmat că nu va participa la evenimentul de la Westminster Abbey.

Sarah Ferguson a rupt tăcerea în legătură cu motivul pentru care nu a fost invitată la încoronarea regelui Charles al III-lea, luna viitoare, scrie The Independent.

Autoarea de cărți, în vârstă de 63 de ani, a confirmat că nu va participa la evenimentul de la Westminster Abbey, care va avea loc pe 6 mai, în timpul episodului de joi al emisiunii Good Morning Britain de pe ITV. Ea a spus că nu a primit o invitație și că nu s-a simțit ofensată de acest lucru, deoarece ea și prințul Andrew, care este fiul regine Elisabeta a II-a, sunt divorțați din 1996.

„Este o ocazie de stat și, fiind divorțat, nu cred că poți avea ambele variante”, a spus ea. „Sunt divorțată și îmi place foarte mult să fiu divorțată de fostul meu soț.”
Ea a continuat să spună: „Nu poți avea ambele variante. Nu trebuie să stai pe baricade. Ori ești în familia regală, ori nu ești, dar nu te juca cu asta.”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Ferguson și Andrew s-au căsătorit în 1986 și au divorțat 10 ani mai târziu. Au două fiice împreună: Prințesa Beatrice, 34 de ani, și Prințesa Eugenie, 33 de ani.

În altă ordine de idei, în timpul apariției sale la Good Morning Britain, ducesa de York a spus că s-a concentrat asupra scrisului său în urma lansării ultimului său roman, A Most Intriguing Lady. De asemenea, ea și-a împărtășit speranța că oamenii vor fi inspirați de dedicarea ei pentru cariera sa.

Citește și