• Kate Reid a dat la schimb pista de F1 pe croissante.
  • A fost inginer de Formula 1 și acum își petrece timpul experimentând cu diverse rețete de produse de patiserie.
  • Kate, născută în Melbourne, a devenit și un ghid al orașului. Ea oferă recomandări pentru un weekend perfect în Melbourne.

Oamenii stau la codă în fața localului- Lune din Melbourne și ore întregi pentru a cumpăra și gusta unul dintre croissantele lui Kate Reid. Kate spune că încă este șocată, dar îi înțelege. Și ea mănâncă unul în fiecare zi și spune că nu se satură de ele.

Kate este renumită pentru prepararea celor mai bune croissante din afara Parisului. Prețurile pentru produsele de patiserie încep de la 7$. Găsești și pain au chocolat, brioșe, tartă de lămâie, croissante cu tot felul de arome și lista continuă.

Kate spune că ai putea să-ți începi ziua cu o plimbare liniștită pe Tan Track, o buclă de 4 km în cadrul Grădinii Botanice Regale Victoria. Este locul în care localnicii dau startul dimineților cu o cafea, dar și exerciții fizice. Apoi poți face o vizită la National Gallery of Victoria și la clădirea istorică Royal Exhibition Building. De la artefacte antice la artă contemporană, aceste instituții prezintă diversitatea artistică a orașului și moștenirea din epoca victoriană. O altă recomandare: Răsfățați-vă papilele gustative de-a lungul Flinders Lane, un hotspot culinar care se mândrește cu o varietate de opțiuni de luat masa. De la bucătăria australiană modernă de la Cumulus Inc. până la deliciile fuziunii asiatice de la restaurantul Supernormal.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Citește și