• Sâmbătă, 19 august, poți face yoga în Parcul Circului de la 10:30 – 12:00.
  • București Mall Vitan marchează Zilele Enescu sâmbătă cu vernisajul expoziției „George Enescu pe continentul american”.
  • „Străzi deschise” ți-a pregătit în acest weekend o competiţie de karting electric și una de vehicule electrice.

Astăzi, 18 august, începe festivalul de muzică „Summer in the city” la Romexpo. David Garrett revine în România cu un concert la Arenele Romane. Acestea sunt doar o parte dintre evenimentele care au loc în acest weekend.

În Parcul Circului are loc evenimentul Yoga and Picnic. Dacă nu ai mai făcut yoga poți încerca sâmbătă, 19 august. Cursul ține de la 10:30 – 12:00. Dacă vrei să mergi trebuie să iei cu tine o saltea de yoga sau un prosop, o sticlă de apă, ochelari de soare și protecție SPF.

București Mall Vitan marchează Zilele Enescu și cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la nașterea lui îți prezintă vernisajul expoziției „George Enescu pe continentul american”. Evenimentul are loc sâmbătă și este completat de un recital la vioară.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Între 19 şi 20 august, „Străzi deschise” continuă pe Calea Victoriei. Pe lângă spectacole-lectură, expoziţii şi teatru de păpuși, programul celui de-al XVI-lea weekend include o competiţie de karting electric și o expoziţie Interactivă de Vehicule Electrice pentru adulţi şi copii.

Ce faci în weekend în Sibiu?

În Sibiu, weekendul îți aduce o serie de evenimente. „Sibiul de Odinioară”, un festival de muzică dedicat anilor 1980-1990, ți-i aduce pe scenă pe  rapperul NANA, Akcent, Sweet Kiss și Talisman. La Lacul Binder se desfășoară de vineri până duminică competiția „Sibiu Wake Trophy”.

Rapperul NANA face show pentru prima dată în oraș, sâmbătă, la singurul festival dedicat muzicii anilor 1980-1990, „Sibiul de Odinioară”. Festivalul a început joi și ține până duminică. Ediția aniversară aduce pe scenă și concerte Akcent, Sweet Kiss, Body and Soul și Talisman.

La Lacul Binder se desfășoară de vineri până duminică „Sibiu Wake Trophy”, o competiție internațională de cable wakeboard și wakeskate, organizată de Federația Română de Schi Nautic și Wakeboard.

Citește și