FOTO. Lily Collins a fost jefuită în timpul unei vizite la spa. Actrița a rămas fără verighetă

Protagonista serialului de amploare de pe Netflix, „Emily in Paris” s-a trezit fără inelul său de logodnă, estimat la 100.000 de dolari, după ce a mers la spa, într-un un hotel de lux de la Hollywood. Potrivit Daily Mail, actrița și-ar fi lăsat bijuteria într-un dulap electronic, destinat depozitării lucrurilor personale, însă, la plecare, nu l-a mai găsit.

Inelul de logodnă, un diamant impresionant montat pe un bandaj subțire de aur roz are o importantă valoare sentimentală pentru actriță și pentru logodnicul ei, regizorul Charlie McDowell. Potrivit surselor apropiate cuplului, inelul a fost proiectat special pentru ei și a fost făcut de un bijutier de top.

Collins a raportat imediat furtul personalului hotelului, care a alertat poliția. Momentan, ancheta este în desfășurare, iar autoritățile încearcă să găsească infractorii, întrucât nu au fost sesizate urme de intrare forțată.

Lily Collins și-a anunțat logodna cu Charlie McDowell în septembrie 2020

Actrița în vârstă de 34 de ani și-a anunțat logodna cu scenaristul și regizorul Charlie McDowell pe Instagram în septembrie 2020, postând două fotografii, alături de partenerul său și un prim-plan al inelului ei unic: un diamant tăiat în formă de trandafir cu montură în formă de luneta și o bandă subțire din aur.

„Te-am așteptat toată viața mea și abia aștept să ne petrecem viața împreună…”, a fost declarația de dragoste pe care Collins i-a făcut-o logodnicului său pe Instagram.

McDowell a împărtășit, de asemenea, vestea emoționantă pe propria pagină de Instagram, alături de o fotografie zâmbitoare cu noua sa logodnică arătându-și inelul: „Într-o perioadă de incertitudine și întuneric, mi-ai luminat viața. Voi prețui pentru totdeauna aventura mea cu tine.”, a scris acesta.

Citește și:

Exit mobile version