• Lindsay Lohan a declarat pentru Bustle că nu se simte presată revină” la corpul ei de dinainte după ce a născut.
  • Simt că totul se întoarce mereu în cerc din nou, așa că acesta este acel moment și și asta va trece”, a spus ea.
  • Lohan a adăugat că era atât de atașată” de fiul ei încât ultimul lucru la care se gândea era să facă sport.

Lindsay Lohan spune că nu este îngrijorată de revenirea la corpul de dinainte de naștere. Actrița a vorbit despre căsnicie și maternitate într-un interviu recent pentru Bustle și a împărtășit că nu simte prea multă presiune pentru a reveni” după ce a dat naștere fiului ei, scrie Business Insider.

Toată lumea devine atât de slabă acum. Mă simt ca și cum totul se întoarce mereu în cerc din nou, așa că acesta este acel moment, iar acest lucru, de asemenea, va trece. Dar se pare că există o presiune”, a declarat Lohan pentru Bustle, referindu-se la epoca Ozempic.

Lohan a adăugat că era atât de atașată” de fiul ei încât ultimul lucru la care se gândea era să facă exerciții pe o bandă de alergare.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Simt că punem atât de multă presiune pe noi înșine pentru a trebui să arătăm bine atât de repede”, a spus Lohan, adăugând că femeile arată atât de frumos” postnatal.

Într-un interviu recent acordat publicației People, actrița de 37 de ani a mai spus că își petrece cea mai mare parte a timpului cu fiul ei. În momentul de față îi place să fie afară și să se plimbe, așa că încerc să îl scot afară cât de mult pot, pentru că îi place să se uite în jur”, a declarat Lohan pentru People.

Citește și