• Lindsay Lohan și Jamie Lee Curtis sunt confirmate pentru continuarea filmului „Freaky Friday” din 2003, reîntorcându-se în rolurile lor iconice.
  • Detalii despre noua producție nu au fost încă dezvăluite, însă entuziasmul celor două actrițe sugerează că proiectul este în curs de desfășurare.
  • Filmul original din 2003 a fost un succes remarcabil pentru Disney, iar interesul pentru continuare crește odată cu nostalgia pentru filmele anilor 2000.

După ani de zvonuri, Lindsay Lohan a confirmat în sfârșit că o continuare a filmului Disney din 2003, „Freaky Friday”, este în lucru, atât Lohan, cât și Jamie Lee Curtis urmând să își reia rolurile.

În cadrul filmului inițial, Curtis juca rolul unei mame stricte, în timp ce Lohan era fiica ei adolescentă rebelă. Cele două fac apoi schimb de corpuri după o ceartă, ceea ce le permite să vadă viața din perspectiva celeilalte.

Vorbind la „SiriusXM” pe 4 martie, Lohan a afirmat că „se va întâmpla” continuarea filmului atunci când a fost întrebată despre această producție despre care se zvonește că urmează să apară.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE

Deși vedeta nu a putut să împărtășească alte detalii despre viitorul film, în ceea ce privește data de lansare, intriga sau personalul, ea a împărtășit că atât ea, cât și Curtis sunt încântați să joace.

„Freaky Friday” din 2003 a fost deja un remake, întruchiparea originală a filmului apărând în 1976 și avându-o ca protagonistă pe Jodie Foster. Cu toate acestea, efortul lui Disney rămâne versiunea definitivă a poveștii, datorită în mare parte includerii lui Lohan și Curtis.

Disney însuși a refăcut deja clasicul din 2003, remodelând povestea pentru un film original Disney Channel în 2018.

Lohan a discutat pentru prima dată despre ideea unei continuări în 2022, când i-a spus lui Jimmy Fallon că a discutat deja ideea cu Curtis.

În plus, anul trecut, proiectul părea să fi progresat, cu Elyse Hollander adusă la bord pentru a scrie scenariul.

Între timp, Lohan a făcut recent un cameo în remake-ul „Mean Girls”. Adaptarea muzicală a filmului din 2004, realizată de Tina Fey, a fost ultimul episod al unei serii de media care capitalizează nostalgia începutului anilor 2000, din care va face parte și „Freaky Friday 2″.

Citește și