• Madonna a fost lăsată să plece acasă de la spital, dar se pare că artista „nu se poate ridica din pat” și „vomită incontrolabil”.
  • Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, a petrecut câteva zile la terapie intensivă după ce ar fi fost găsită inconștientă în casa sa din New York.
  • Managerul cântăreței, Guy Oseary, care a dat vestea spitalizării clientei sale, a confirmat între timp că turneul Madonnei a fost suspendat.

Madonna a fost lăsată să plece acasă de la spital, dar se pare că regina muzicii pop „nu se poate ridica din pat” și „vomită incontrolabil”, scrie Page Six. Madonna a fost internată de urgență în spital cu o infecție bacteriană, săptămâna aceasta.

Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, a petrecut câteva zile la terapie intensivă după ce ar fi fost găsită inconștientă în casa sa din New York. Artista s-a întors miercuri la rezidența sa din New York.

Cu toate acestea, deși i s-a permis să se întoarcă acasă, se pare că este încă țintuită la pat și așa a fost de când a părăsit spitalul.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Surse din interior au afirmat că ea a început să vomite prima dată sâmbătă, când au început simptomele, și că, de asemenea, a „leșinat” în acel moment.

De asemenea, surse au declarat anterior pentru Page Six că Madonna „nu a avea reacții la un moment dat” și a trebuit să fie intubată pentru cel puțin o noapte.

Ce ar fi cauzat problemele de sănătate ale artistei

Programul riguros de repetiții al câștigătoarei premiului Grammy pentru turneul său „Celebration” a fost speculat anterior ca fiind cauza bolii sale. Surse au declarat miercuri pentru Page Six că Madonna „repetă intens” de săptămâni întregi și „câte 12 ore”.

Cu toate acestea, TMZ a scris că sănătatea artistei era în declin de ceva timp, întrucât se pare că se lupta cu febră de o lună. Madonna și-ar fi ignorat simptomele și nu a consultat niciodată un medic, deoarece se concentra pe viitorul său turneu, care urma să înceapă pe 15 iulie.

Managerul cântăreței, Guy Oseary, care a dat vestea spitalizării clientei sale, a confirmat între timp că turneul a fost suspendat.

„În acest moment, va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include și turneul”, a spus directorul muzical, în vârstă de 50 de ani, în declarația postată miercuri pe Instagram-ul său.

„Vă vom împărtăși mai multe detalii de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate.”

Citește și: