• Margot Robbie a strălucit la premiera filmului Barbie din Los Angeles.
  • Robbie s-a remarcat într-o rochie neagră din paiete, care a fost o replică exactă a ținutei Barbie’s Solo in the Spotlight din anii 1960.
  • La premiera L.A. Barbie au fost prezenți și co-starul lui Robbie, Ryan Gosling, care îl interpretează pe Ken în film, și regizoarea și scriitoarea Greta Gerwig.

Margot Robbie a strălucit într-o rochie neagră din paiete, care a fost o replică exactă a ținutei Barbie’s Solo in the Spotlight din anii 1960, în timp ce se afla duminică seara pe covorul roz al premierei mondiale Barbie din Los Angeles, California, scrie People.

Robbie a purtat o rochie Schiaparelli Haute Couture personalizată, cu broderie din paiete și tiv cu tul multistratificat, proiectată de directorul de creație Daniel Roseberry. Un trandafir roșu brodat pictat manual a decorat tivul, asortându-se cu rujul roșu și cu pedichiura lui Robbie.

Sursă: People

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

Actrița, care o interpretează pe Barbie în viitorul film, și-a accesorizat look-ul cu mănuși negre de operă în timp ce se ținea de o eșarfă de mousseline de mătase roz deschis. Ea a adăugat un choker și cercei cu diamante Lorraine Schwartz pentru a finaliza aspectul.

De asemenea, la premiera L.A. Barbie au fost prezenți și co-starul lui Robbie, Ryan Gosling, care îl interpretează pe Ken în film, și regizoarea și scriitoarea Greta Gerwig.

Sursă: People

Replica rochiei lui Robbie vine după un impresionant tur de presă al look-urilor inspirate și recreate de Barbie. Replicând clasica Barbie Totally Hair, actrița și-a coafat părul pentru a oglindi aspectul clasic al anilor ’90, cu valuri structurale care curg prin părul ei.

Citește și