• Robbie este acum căsătorită cu soțul ei Tom Ackerly.
  • Ea a explicat că îi place cineva cam dur, barbă și poate tatuaje”.
  • Margot a recunoscut că s-a îndrăgostit de o celebritate.

Margot Robbie a dezvăluit că are în mod clar un tip de bărbat ideal, scrie Daily Star. Actrița a vorbit despre bărbatul ei ideal și a recunoscut că a pus ochii pe alți doi actori din industrie.

Robbie a vorbit despre preferințele ei încă de la gala Globurilor de Aur din 2014, când a ajuns fără partener. Margot a fost întrebată care este genul ei de bărbați, iar vedeta din Wolf Of Wall Street a numit doi colegi de platou. Ea a explicat că îi place cineva cam dur, barbă și poate tatuaje”.

Robbie și-a recunoscut apoi obsesia masivă” și a spus: Mă adresez cu adevărat unei piețe de nișă aici. O buză de iepure. Știi, ca Joaquin Phoenix?” O buză de iepure este un alt termen pentru o buză cu despicătură, care se întâmplă atunci când buza nu se închide complet înainte ca copilul să se nască și are ca rezultat o deschidere în buza superioară.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Când a fost întrebată dacă Joaquin este singur, Margot a răspuns cu entuziasm că speră că da”. Cinci ani mai târziu, Margot a recunoscut încă o dată că s-a îndrăgostit de o celebritate.

Robbie a fost întrebată care a fost pasiunea ei din copilărie și dacă l-a întâlnit de când a început să apară la Hollywood. Ea s-a gândit un moment și a recunoscut că a fost întrebată de câteva ori”, dar nu a avut o persoană anume în minte”.

Chiar dacă a spus că bărbatul ei ideal se schimba mereu” cu fiecare film care apărea”, deoarece era foarte impresionabilă”, o persoană anume i-a apărut în minte. Ea a spus: De fapt, știi ceva? Seann William Scott. Mi s-a părut superb, dar nu l-am întâlnit încă”.

Robbie este acum căsătorită cu soțul ei Tom Ackerly, după ce cei doi au fost văzuți pentru prima dată la o întâlnire în 2015. Robbie și Ackerly s-au căsătorit pe 18 decembrie 2016 la o proprietate privată din Byron Bay, în cadrul unei ceremonii intime superbe. Evenimentul discret a venit ca un șoc pentru fanii ei deoarece cei doi nici măcar nu-și anunțaseră logodna în lume.

Citește și