• Cei doi au lucrat la comedia pentru adolescenți din 2009, „17 Again”.
  • Chiar vreau să menționez și pe cineva care nu este aici astăzi, și anume Matthew Perry, care a fost atât de amabil și generos cu mine când am lucrat la 17 Again”, a spus Efron.
  • Să colaborez cu el… a fost atât de distractiv și chiar m-a propulsat și m-a motivat în atât de multe feluri”, a spus actorul.

Zac Efron l-a lăudat pe regretatul Matthew Perry în timpul unui discurs ținut la Hollywood Walk of Fame – în timp ce s-a dezvăluit că actorul din Friends ar fi vrut ca el să îl interpreteze dacă ar fi existat vreodată un film biografic despre viața sa, scrie Sky News.

Starul din High School Musical, în vârstă de 36 de ani, a fost onorat cu o stea pe celebrul drum, pe care a descris-o ca fiind atât de suprarealistă”. Înainte de a dezveli steaua, Efron a făcut o mențiune pentru fostul său coleg Perry, care a murit în octombrie, la vârsta de 54 de ani, în casa sa din Los Angeles.

Cei doi au lucrat la comedia pentru adolescenți din 2009, 17 Again, în care un bărbat de 37 de ani, interpretat de Perry, se transformă în mod magic în Efron, care avea 17 ani. Chiar vreau să menționez și pe cineva care nu este aici astăzi, și anume Matthew Perry, care a fost atât de amabil și generos cu mine când am lucrat la 17 Again”, a spus Efron.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Să colaborez cu el… a fost atât de distractiv și chiar m-a propulsat și m-a motivat în atât de multe feluri. M-a împins cu adevărat în următorul capitol al carierei mele, iar pentru asta, îi mulțumesc foarte mult lui Matthew. Mă gândesc mult la tine astăzi.”

Citește și