• Matthew Perry a spus publicului că intenționează să elimine numele lui Reeves din edițiile viitoare ale cărții de memorii.
  • Actorul s-a confruntat toamna trecută cu reacții negative pentru referiri la Reeves pe care unii le-au considerat jignitoare.
  • Sâmbătă, Perry a abordat din nou mențiunea despre Reeves, de data aceasta spunând publicului: „Am spus o prostie. A fost un lucru rău”.

Starul din „Friends” a apărut sâmbătă la LA Times Festival of Books și, în timpul unui eveniment, a spus publicului că intenționează să elimine numele lui Reeves din edițiile viitoare ale cărții de memorii „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, scrie CNN.

În cartea de memorii se povestește lupta lui Perry cu abuzul de substanțe și dependența. Însă actorul s-a confruntat toamna trecută cu reacții negative pentru referiri la Reeves pe care unii le-au considerat jignitoare, inclusiv într-un fragment despre moartea prietenului său River Phoenix în 1993.

„River a fost un om frumos, pe dinăuntru și pe dinafară – prea frumos pentru această lume, s-a dovedit a fi. Se pare că întotdeauna băieții cu adevărat talentați sunt cei care se prăbușesc”, a scris Perry. „De ce oare gânditorii originali, precum River Phoenix și Heath Ledger, mor, dar Keanu Reeves încă mai umblă printre noi?”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Perry și-a cerut scuze anterior pentru acest comentariu, spunând într-o declarație pentru People în octombrie 2022 că este „un mare fan” al lui Reeves și că doar a ales un „nume la întâmplare”. „Îmi cer scuze. Ar fi trebuit să folosesc în schimb numele meu”, a adăugat el în declarație.

Sâmbătă, Perry a abordat din nou mențiunea despre Reeves, de data aceasta spunând publicului: „Am spus o prostie. A fost un lucru rău”, potrivit LA Times.
„I-am folosit numele pentru că locuiesc pe aceeași stradă”, a spus Perry în timpul evenimentului, precizând că „orice versiune viitoare a cărții nu va avea numele său în ea”.

Deși Perry și-a cerut scuze anterior lui Reeves, el a menționat, de asemenea, sâmbătă, că încă nu și-a cerut scuze personal starului din „Matrix”. „Dacă mă întâlnesc cu el, îmi voi cere scuze. A fost doar o prostie”, a mai spus Perry.

Citește și