• Ducesa de Sussex și echipa ei încearcă să obțină undă verde” pentru proiecte înainte de încheierea contractului de 100 de milioane de dolari cu gigantul de streaming.
  • Luna trecută, Netflix a confirmat că relația lor cu Meghan și Prințul Harry nu se va încheia încă.
  • Un raport din Australia susține chiar că Meghan ar putea obține rolul principal într-o continuare a filmului clasic din 1992, The Bodyguard.

Meghan Markle ar putea reveni la actorie în încercarea de a face mai mult conținut pentru Netflix înainte ca acordul lor să se încheie în 2025. Ducesa de Sussex și echipa ei încearcă să obțină undă verde” pentru proiecte înainte de încheierea contractului de 100 de milioane de dolari cu gigantul de streaming, relatează Mirror UK.

Luna trecută, Netflix a confirmat că relația lor cu Meghan și Prințul Harry nu se va încheia încă. Legătura cu Archewell Productions este una pe care o prețuim profund. Harry & Meghan s-a lansat ca cel mai spectaculos debut de documentar al Netflix de până acum”, a declarat un purtător de cuvânt al Netflix.

Călătoria noastră incitantă cu ei nu se va încheia prea curând. În prezent, colaborăm la numeroase proiecte, inclusiv la mult-așteptata serie documentară Heart of Invictus.” Serialul Heart of Invictus este programat pentru o dată de premieră în luna august și, deși nu au fost anunțate alte proiecte noi, au început speculațiile potrivit cărora Meghan s-ar putea întoarce la actorie.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Un raport din Australia susține chiar că Meghan ar putea obține rolul principal într-o continuare a filmului clasic din 1992, The Bodyguard. Kevin Costner ar fi prezentat continuarea, iar o sursă susține că Meghan este interesată de acest proiect. Singurul lucru pe care Kevin îl iubește mai mult decât un outsider ca Meghan este un succes de box office”, a declarat o sursă pentru revista New Idea.

În timpul primului interviu comun al cuplului, în 2017, Meghan a explicat decizia ei de a renunța la cariera de actriță după ce s-a logodit cu prințul Harry. Ceea ce a fost cu adevărat interesant, în timp ce vorbim despre acest lucru ca despre tranziția carierei mele… este că pot să mă concentrez și mai mult asupra cauzelor care au fost foarte importante pentru mine”, a spus ea.

Citește și