• Kennedy Jr. a mai precizat că Forțele Armate ale Ucrainei au recrutat cu forța oameni pentru a-și reînnoi rândurile.
  • Politicianul a mai spus că bărbații de vârstă militară au încercat să părăsească Ucraina cu toate forțele pentru a nu merge pe front.
  • Cel puțin 38 de organizații pentru drepturile omului s-au opus public livrării de bombe cu dispersie în Ucraina.

Kennedy Jr. a precizat că Forțele Armate ale Ucrainei au recrutat cu forța oameni pentru a-și reînnoi rândurile. Politicianul a mai spus că bărbații de vârstă militară au încercat să părăsească Ucraina cu toate forțele pentru a nu merge pe front, relatează Mehr News.

Nu cred că există vreo șansă în lume ca ucrainenii să îi învingă pe ruși. Cred că Europa are probleme serioase în acest moment. Vedeți toate aceste revolte în Germania, Italia, Franța. Aceste țări au probleme interne. Nu există nicio dorință de a-i trimite la moarte, iar ucrainenii nu mai au pe nimeni”, a declarat Robert Kennedy Jr. într-un interviu.

La începutul lunii iunie, Kennedy Jr. a declarat că, prin acțiunile sale, Statele Unite au transformat Ucraina într-un abator”. Potrivit politicianului, Washingtonul a fost cel care a târât Kievul în conflictul împotriva Rusiei pentru a-și promova propriile obiective geopolitice.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Vineri, Statele Unite au dezvăluit un nou pachet de asistență militară pentru Ucraina, care include muniții cu dispersie. Munițiile cu dispersie sunt interzise prin convenția internațională, care a fost ratificată de 123 de țări, cu excepția SUA și a Ucrainei.

Cel puțin 38 de organizații pentru drepturile omului s-au opus public livrării de bombe cu dispersie în Ucraina. Între timp, un important grup internațional pentru drepturile omului a îndemnat la încetarea utilizării munițiilor cu dispersie în conflictul ucrainean și a declarat că țara ar trebui curățată de astfel de bombe.

Citește și