• Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan a jucat în serialul american de succes Suits, în rolul lui Rachel Zane.
  • Ea și-a filmat ultimele scene pentru Suits în 2017, la scurt timp după ce a început o relație cu Harry.
  • Meghan și Harry s-au retras din rolurile regale în 2020, după ce s-au căsătorit în 2018, iar cei doi s-au mutat apoi în California.

Meghan Markle s-a alăturat celor ca Serena Williams și Dwayne The Rock Johnson și a semnat cu agenția WME de la Hollywood, potrivit Ok! UK. Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, va fi reprezentată de acum înainte de William Morris Endeavor, cunoscută sub numele de WME. Se pare că ea va lucra cu Ari Emanuel, CEO al WME, cu agentul Brad Slater și cu agentul Jill Smoller.

WME va gestiona eticheta de conținut a lui Meghan, Archewell, pe care o împarte cu soțul ei, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, iar agenția va lucra cu ea și la parteneriate de marcă, precum și la proiecte de film și televiziune. Noua mutare în carieră a lui Meghan nu va implica actoria, Variety raportând că actoria nu va fi un domeniu de interes” pentru ducesă. Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan a jucat în serialul american de succes Suits, în rolul lui Rachel Zane.

Ea și-a filmat ultimele scene pentru Suits în 2017, la scurt timp după ce a început o relație cu Harry. Mama a doi copii, Meghan a povestit anterior că nu se gândește să se întoarcă la cariera de actriță în viitor, spunând că a terminat cu asta”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vorbind despre speranțele ei pentru viitor, ea a adăugat: Atât de mult din modul în care eu și soțul meu vedem lucrurile este prin povestea noastră de dragoste. Cred că de asta s-au legat oamenii din întreaga lume, mai ales cu nunta noastră. Oamenii iubesc dragostea. Pentru scenariu, vrem să ne gândim cum putem evolua din același spațiu și să facem ceva amuzant. Nu trebuie să fie întotdeauna atât de serios. Ca o comedie romantică bună. Nu-i așa că ne e dor de ele? Mie îmi lipsesc atât de mult.”

Meghan Markle și Harry s-au retras din rolurile regale în 2020, după ce s-au căsătorit în 2018, iar cei doi s-au mutat apoi în California.

Citește și