• Trainor a mai dezvăluit că a suferit de tulburare de stres post traumatic ca urmare a intervenției chirurgicale.
  • Ea a spus că vizionarea videoclipurilor de pe YouTube a făcut-o „să-și dorească să fie acea persoană”.
  • Ea a spus că Riley a fost dus de urgență la NICU, cu Sabara și că a fost singur „timp de 45 de minute” pe masa chirurgicală.

Meghan Trainor a recunoscut că a fost influențată de conținutul despre sarcină din mediul online în perioada premergătoare nașterii fiului ei și al soțului Daryl Sabara, Riley, scrie The Independent. Cântăreața, care a anunțat recent că ea și Sabara așteaptă al doilea copil împreună, l-a născut pe Riley prin cezariană în 2021.

De asemenea, se pregătește pentru lansarea primei sale cărți Dear Future Mama la sfârșitul acestei luni. Într-un extras, publicat de People, Trainor, în vârstă de 29 de ani, a detaliat zilele care au precedat cezariana.

Ea a explicat cum Riley s-a luptat cu respirația și și-a petrecut primele zile din viață într-o unitate de terapie intensivă pentru nou-născuți (NICU) înainte de a-l putea aduce acasă. Ea a scris că „n-a învățat nimic” de la factorii influenți care au postat despre naștere pe rețelele de socializare. , adăugând că „nu este o estetică”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Trainor a continuat: „Îmi place conținutul, dar este conceput pentru a vă vinde o estetică, iar nașterea nu este estetică, voi toți. Poate că sunt doar geloasă, dar nu sunt genul de persoană care va împacheta mai multe ținute pentru o schimbare surpriză a ținutei.”

Ea a spus că vizionarea videoclipurilor de pe YouTube a făcut-o „să-și dorească să fie acea persoană”. Meghan Trainor a mai dezvăluit că a suferit de tulburare de stres post traumatic (PTSD) ca urmare a intervenției chirurgicale.

Ea a spus că Riley a fost dus de urgență la NICU, cu Sabara și că a fost singur „timp de 45 de minute” pe masa chirurgicală. Trainor a adăugat: „În acel moment, o sunam pe mama, iar ea plânge la telefon, de genul Ești bine?. Eu am spus că suntem bine”, a spus Meghan.

Citește și