• Miley Cyrus tocmai a semnat un contract important cu Dolce & Gabbana după ce a câștigat primul ei Grammy.
  • Potrivit brandului, imaginile și videoclipul sunt „ecoul unei nopți de neuitat”.
  • Noua ei legătură cu D&G ar putea fi o surpriză, având în vedere că relația ei cu fondatorii Stefano și Dominico nu a părut întotdeauna prietenoasă.

Este cu siguranță anul lui Miley Cyrus. Cântăreața și compozitoarea a câștigat luna trecută primul ei premiu Grammy pentru hitul Flowers și tocmai a semnat un contract important cu Dolce & Gabbana, conform The Standard.

Alături de modelul și actorul Matthew Nozska, Cyrus joacă într-o serie de imagini senzuale și un videoclip pentru ochelarii de primăvară-vară ai brandului.

Fotografiată de Mert Alas, omul din spatele unora dintre cele mai sexy ședințe foto din modă, campania o prezintă pe Cyrus într-un pat roșu dezordonat, purtând lenjerie intimă din satin și o rochie cu corset de la brandul italian, cu mai multe perechi de ochelari de citit și de soare din noul sezon.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Există câte ceva pentru fiecare fan al modei din anii 1990 și 2000, de la modele cu cristale înfrumusețate, ochelari de soare fără rame cu logo, și stilul Sharped al mărcii, cu punte dreaptă. Iar dacă sunteți în căutarea unor ochelari noi, Cyrus ne influențează spre o pereche de Bayonettas roz sau de cat-eyes supradimensionați. În mod clar, estetica studențească inspirată de Y2K de anul trecut nu merge nicăieri.

Potrivit brandului, imaginile și videoclipul sunt „ecoul unei nopți de neuitat. Miley este acolo, în toată alura ei, stând într-un moment înghețat în timp”. Timpul fiind „dimineața de după”, văzută printr-o serie de „ipostaze senzuale și grafice”.

Noua ei legătură cu D&G ar putea fi o surpriză, având în vedere că relația ei cu fondatorii Stefano și Dominico nu a părut întotdeauna prietenoasă.

În mod clar, trio-ul a îngropat securea războiului, iar reacțiile răsunător de pozitive la ședința foto senzuală a lui Cyrus pe Instagram sunt dovada unei noi victorii în anul ei record.

Citește și