„Moana” se întoarce în cinematografe. Disney a anunțat că o continuare a filmului va fi lansată în acest an

Moana se întoarce în cinematografe, după ce Disney a anunțat, în mod surprinzător, că o continuare a filmului va fi lansată în acest an. Povestea unei fete aventuroase din Polinezia care pornește pe mare într-o misiune pentru a-și salva poporul a fost un succes în 2016, scrie BBC.

O continuare a fost evocată ca o serie Disney+, dar compania o va duce în schimb în cinematografe, după o serie de performanțe sub așteptări pe marile ecrane. Mișcarea pregătește o bătălie în box office cu primul film Wicked, ambele fiind programate să fie lansate pe 27 noiembrie.

Disney a postat un prim trailer scurt care o arată pe Moana stând pe o plajă și suflând într-o scoică. Noul musical va duce publicul „într-o nouă călătorie expansivă cu Moana, Maui și un echipaj nou-nouț de marinari improbabili”, se arată în descriere.

„După ce primește un apel neașteptat din partea strămoșilor ei călăuzitori, Moana trebuie să călătorească pe mările îndepărtate ale Oceaniei și în ape periculoase, demult pierdute, pentru o aventură diferită de tot ceea ce a înfruntat vreodată”.

De data aceasta, compozitorul Lin-Manuel Miranda – care a fost nominalizat la Oscar pentru original – nu va lucra la muzică. Aceasta va fi creată de patru compozitori, inclusiv de duo-ul de compozitori Abigail Barlow și Emily Bear, care au devenit celebre în 2022 după ce au creat un musical neoficial al lui Bridgerton pe TikTok.

Citește și:

Exit mobile version