• Nicolas Cage a declarat pentru Vanity Fair că acum „începe să cimenteze” un plan pentru retragerea sa.
  • „S-ar putea să mai joc în trei sau patru filme”, a spus el. 
  • Actorul este îngrijorat” de modul în care imaginea sa ar putea fi folosită atunci când va muri.

Nicolas Cage a dezvăluit că s-ar putea să mai aibă doar „trei sau patru filme” în cariera sa, adăugând că vrea să „își ia rămas bun pe o notă bună”, scrie The Independent.

El a declarat pentru Vanity Fair că acum „începe să cimenteze” un plan pentru retragerea sa. „S-ar putea să mai joc în trei sau patru filme”, a spus el. „Simt că am spus tot ce aveam de spus cu cinematografia. Cred că am dus performanța cinematografică cât de departe am putut. Vreau să-mi iau rămas bun într-o notă înaltă”.

Cage, care împlinește 60 de ani în ianuarie, a adăugat: Am făcut un bilanț al timpului care mi-a mai rămas. M-am gândit: Bine, tatăl meu a murit la 75 de ani, eu voi împlini 60 de ani. Dacă sunt norocos, mai am poate încă 15 ani buni și sper că mai mult. Ce vreau să fac cu acești 15 ani, folosindu-l pe tatăl meu ca model? Mi-a venit foarte clar în minte că vreau să petrec timp cu familia mea.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Actorul premiat cu Oscar a declarat că este îngrijorat” de modul în care imaginea sa ar putea fi folosită atunci când va muri.

Mă gândesc foarte mult la ce se va întâmpla cu imaginea mea când voi muri”, a spus el. Nu vreau, de exemplu, ca Peter Loew (Vampire’s Kiss) sau Frank Pierce (Bringing Out The Dead) sau Cameron Poe (Con Air) sau oricare dintre aceste personaje pe care le-am creat să fie introduse într-un computer care decide ce să facă cu ele.”

Citește și