• Ea susține că i s-au dat cantități abundente de droguri și alcool” înainte ca Diddy și alți doi bărbați să o violeze pe rând.
  • Combs, în vârstă de 54 de ani, a declarat că nu a făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare despre care se afirmă”.
  • Cassandra Ventura l-a dat în judecată pe Sean „Diddy” Combs, acuzându-l pe rapper că a supus-o la abuzuri fizice repetate, sclavie sexuală și viol.

O a patra femeie l-a acuzat pe Sean Diddy” Combs de agresiune sexuală, susținând că acesta și alte două persoane au violat-o în grup când avea 17 ani. Jane Doe, așa cum este denumită în acțiunea legală, susține că rapperul a dus-o cu avionul la studioul său din New York în 2003.

Ea susține că i s-au dat cantități abundente de droguri și alcool” înainte ca Diddy și alți doi bărbați să o violeze pe rând. Combs, în vârstă de 54 de ani, a declarat că nu a făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare despre care se afirmă”.

Femeia susține că și-a pierdut cunoștința în timpul presupusului calvar și spune că a fost lăsată în dureri atât de mari încât abia se mai putea ține pe picioare sau își amintea cum a ajuns acasă.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Într-o declarație pentru BBC News, avocații femeii au declarat următoarele: După cum se susține în plângere, inculpații au profitat de o adolescentă vulnerabilă de liceu ca parte a unui plan de trafic sexual care a implicat aprovizionarea ei cu droguri și alcool și transportarea ei cu un avion privat la New York City, unde a fost violată în grup de cei trei inculpați individuali la studioul domnului Combs. Depravarea acestor acte abominabile a marcat-o, fără să fie surprinzător, pe clienta noastră pe viață”.

Proces federal împotriva lui Combs

Echipa de avocați a femeii a confirmat că a fost intentat un proces federal împotriva lui Combs și a altor doi bărbați, precum și a două entități corporative responsabile. Avocații susțin că unul dintre ceilalți doi bărbați menționați în proces a abordat-o pe Doe într-un salon din Michigan, aproape de locul unde locuia la acea vreme, i-a spus că era cel mai bun prieten al lui Combs și a continuat să îl sune pe Combs, care se afla în New York.

Cei doi ar fi convins-o” pe Doe să ia un avion privat pentru a merge la studioul de înregistrări al lui Combs din New York City. Odată ajunși acolo, inculpații au îndopat-o pe doamna Doe cu droguri și alcool și au violat-o în grup cu cruzime, unul după altul”.

Sean „Diddy” Combs, acuzat de trafic sexual și viol de cântăreața Cassie

Răspunzând la ultimele acuzații, Diddy a declarat pentru BBC News: Destul este destul. În ultimele două săptămâni, am stat în tăcere și am privit cum oamenii încearcă să-mi asasineze caracterul, să-mi distrugă reputația și moștenirea. Au fost făcute acuzații bolnăvicioase împotriva mea de către persoane care căutau o zi de plată rapidă. Permiteți-mi să fiu absolut clar: nu am făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare despre care se afirmă. Voi lupta pentru numele meu, pentru familia mea și pentru adevăr.”

Luna trecută, Diddy a fost acuzat într-un proces de către cântăreața R&B Casandra Ventura, cunoscută sub numele de Cassie, de viol și trafic sexual. Cei doi au ajuns la o înțelegere amiabilă a doua zi după ce a fost depusă. Ulterior, alte două femei au ieșit în față acuzându-l pe rapper de viol. Diddy a negat afirmațiile.

Citește și