• Ea susține că i s-au dat cantități abundente de droguri și alcool” înainte ca Diddy și alți doi bărbați să o violeze pe rând.
  • Combs, în vârstă de 54 de ani, a declarat că nu a făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare despre care se afirmă”.
  • Cassandra Ventura l-a dat în judecată pe Sean „Diddy” Combs, acuzându-l pe rapper că a supus-o la abuzuri fizice repetate, sclavie sexuală și viol.

O a patra femeie l-a acuzat pe Sean Diddy” Combs de agresiune sexuală, susținând că acesta și alte două persoane au violat-o în grup când avea 17 ani. Jane Doe, așa cum este denumită în acțiunea legală, susține că rapperul a dus-o cu avionul la studioul său din New York în 2003.

Ea susține că i s-au dat cantități abundente de droguri și alcool” înainte ca Diddy și alți doi bărbați să o violeze pe rând. Combs, în vârstă de 54 de ani, a declarat că nu a făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare despre care se afirmă”.

Femeia susține că și-a pierdut cunoștința în timpul presupusului calvar și spune că a fost lăsată în dureri atât de mari încât abia se mai putea ține pe picioare sau își amintea cum a ajuns acasă.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Într-o declarație pentru BBC News, avocații femeii au declarat următoarele: După cum se susține în plângere, inculpații au profitat de o adolescentă vulnerabilă de liceu ca parte a unui plan de trafic sexual care a implicat aprovizionarea ei cu droguri și alcool și transportarea ei cu un avion privat la New York City, unde a fost violată în grup de cei trei inculpați individuali la studioul domnului Combs. Depravarea acestor acte abominabile a marcat-o, fără să fie surprinzător, pe clienta noastră pe viață”.

Proces federal împotriva lui Combs

Echipa de avocați a femeii a confirmat că a fost intentat un proces federal împotriva lui Combs și a altor doi bărbați, precum și a două entități corporative responsabile. Avocații susțin că unul dintre ceilalți doi bărbați menționați în proces a abordat-o pe Doe într-un salon din Michigan, aproape de locul unde locuia la acea vreme, i-a spus că era cel mai bun prieten al lui Combs și a continuat să îl sune pe Combs, care se afla în New York.

Cei doi ar fi convins-o” pe Doe să ia un avion privat pentru a merge la studioul de înregistrări al lui Combs din New York City. Odată ajunși acolo, inculpații au îndopat-o pe doamna Doe cu droguri și alcool și au violat-o în grup cu cruzime, unul după altul”.

Sean „Diddy” Combs, acuzat de trafic sexual și viol de cântăreața Cassie

Răspunzând la ultimele acuzații, Diddy a declarat pentru BBC News: Destul este destul. În ultimele două săptămâni, am stat în tăcere și am privit cum oamenii încearcă să-mi asasineze caracterul, să-mi distrugă reputația și moștenirea. Au fost făcute acuzații bolnăvicioase împotriva mea de către persoane care căutau o zi de plată rapidă. Permiteți-mi să fiu absolut clar: nu am făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare despre care se afirmă. Voi lupta pentru numele meu, pentru familia mea și pentru adevăr.”

Luna trecută, Diddy a fost acuzat într-un proces de către cântăreața R&B Casandra Ventura, cunoscută sub numele de Cassie, de viol și trafic sexual. Cei doi au ajuns la o înțelegere amiabilă a doua zi după ce a fost depusă. Ulterior, alte două femei au ieșit în față acuzându-l pe rapper de viol. Diddy a negat afirmațiile.

Citește și